ad

Nieuwsbrief 12 januari

Laatst bijgewerkt: januari 2021
Gezondheid
Nieuwsbrief
dinsdag 12 januari

Hoe blaren verzorgen?

Blaren zijn brandwonden van de tweede graad die ontstaan door wrijving. Blaren moeten goed verzorgd worden om infecties te voorkomen en pijn en ongemak te beperken.
Lees meer,...
gezondheid.be
Gezondheid.be

Waarom je zwaarder wordt met de jaren

Met ouder worden verandert je lichaam. Waar jonge mensen veelal eten wat ze willen zonder gevolgen, komen de kilo's er bij de ouderen gemakkelijk bij. Hoe komt het dat je gemakkelijk te zwaar wordt met het stijgen van de leeftijd? En kun je dit proces afremmen? 

Lees meer,...

Gezondheid.be

De kracht van kurkuma met … boswellia, dé nieuwe superfood!

ADVERTORIAL
Volgens onderzoek is ‘boswellia’ een kostbaar natuurproduct dat de ontstekingsremmende werking van kurkuma nog versterkt. Daarom is, naast kurkuma, nu ook boswellia tot superfood voor de gewrichten gepromoveerd! Lees snel verder want in deze periode is boswellia ook erg goed voor de luchtwegen.

Lees meer,...

Gezondheid.be

Wanneer moet je je ongerust maken over hoofdpijn?

Hoofdpijn kan heel vervelend zijn. Soms is de pijn zelfs zo erg dat je nauwelijks nog je normale bezigheden kan uitvoeren. Maar wanneer gaat het om een onschuldige hoofdpijn, en wanneer is het raadzaam om een dokter te raadplegen?

Lees meer,...

Gezondheid.be

Wat als je alcoholhoudende handgel in je ogen krijgt?

Het voorbije jaar kreeg het Antigifcentrum meer dan 65.000 oproepen. Opvallend was dat veel mensen informeerden naar wat je moet doen als je spatten alcoholgel in je oog krijgt. 

Lees meer,...

Gezondheid.be

Volg jij gezondheid.be al op Facebook?

Onze updates kan je ook volgen via Facebook. Daar posten wij elke dag onze laatste nieuwsartikels. Volg je ons al?

Naar onze Facebook-pagina

Gezondheid.be

Waarom huilt een kind?

Een baby of een peuter die huilt, het kan hartverscheurend klinken. Soms weet je niet wat de reden is of hoe je ermee moet omgaan. Het huilen heeft wel degelijk een betekenis en die varieert naargelang van de leeftijd van het kind.

Lees meer,...

Meest gelezen
NUTTIGE LINKS OP GEZONDHEID .BE


verschenen op : 12/01/2021 , bijgewerkt op 21/01/2021
ad
volgopfacebook

volgopinstagram

pub