ad

Nieuwsbrief 8 januari

Laatst bijgewerkt: januari 2021
Gezondheid
Nieuwsbrief
vrijdag 8 januari

25 tips voor veilig stoken in open haard en houtkachel

Een open haard, kolen- of houtkachel zijn de grootste milieuvervuilers in huis. Tijdens het stoken komen gassen en stofdeeltjes vrij die slecht zijn voor de gezondheid van de bewoners én de buren.
Lees meer,...
gezondheid.be
Gezondheid.be

FAQ COVID-19: bijwerkingen van het coronavaccin, het gemuteerde virus en volgorde van vaccinatie

Terwijl de vaccinatiecampagne wordt uitgerold, rijzen ook de vragen: Zijn de vaccins wel veilig? Zijn er bijwerkingen of gevolgen op lange termijn? Werken ze ook tegen het gemuteerde coronavirus? En wie wordt wanneer gevaccineerd tegen COVID-19? Een overzicht.

Lees meer,...

Gezondheid.be

Komen luizen voor bij huisdieren (en kunnen ze ons besmetten)?

Luizen komen regelmatig voor bij kinderen, maar de vervelende beestjes hebben het in zeldzame gevallen ook gemunt op onze huisdieren. Kunnen mensen en dieren elkaar besmetten? En hoe kan je luizen bij je huisdier best behandelen?

Lees meer,...

Gezondheid.be

Het verkoudheidsvirus of Respiratoir Syncytieel Virus (RSV): besmetting, symptomen en behandeling

Het Respiratoir Syncytieel virus (RSV) is een verkoudheidsvirus verwant aan het griepvirus. Het veroorzaakt een infectie in de luchtwegen. Het RSV is de belangrijkste oorzaak van luchtweginfecties bij jonge kinderen.

Lees meer,...

Gezondheid.be

Hoe houd jij je goede voornemens dit jaar wél vol?

Stoppen met roken, minder drinken, afvallen; aan goede voornemens vaak geen gebrek in het nieuwe jaar. Maar volhouden blijkt keer op keer lastig. Waarom is dat zo moeilijk? Dr. Marieke Adriaanse legt het uit én vertelt je hoe het je dit jaar wél gaat lukken.

Lees meer,...

Meest gelezen
NUTTIGE LINKS OP GEZONDHEID .BE


verschenen op : 08/01/2021 , bijgewerkt op 21/01/2021
ad
volgopfacebook

volgopinstagram

pub