ad

Nieuwsbrief 31 december

Laatst bijgewerkt: januari 2021
Gezondheid
Nieuwsbrief
donderdag 31 december

Hoe voorkom of behandel je een hoge bloeddruk?

Een hoge bloeddruk is gevaarlijk en vergroot het risico op onder meer hart- en vaatziekten, zoals hartfalen of een herseninfarct, nieraandoeningen en oogproblemen. Het is daarom belangrijk om een hoge bloeddruk te voorkomen.
Lees meer,...
gezondheid.be
Gezondheid.be

Urineverlies tijdens en na de zwangerschap

Meer dan de helft van alle zwangere vrouwen heeft tijdens de zwangerschap en/of direct na de bevalling last van ongewild urineverlies. Vaak verdwijnen deze klachten spontaan in de eerste weken na de bevalling, maar meer dan 30 procent heeft ook na één jaar nog klachten.

Lees meer,...

Gezondheid.be

Vraagtekens bij veiligheid smaakstoffen in e-sigaretten

Experts zetten serieuze vraagtekens bij de veiligheid van smaakstoffen, zoals chocolade en banaan, die de aantrekkingskracht van elektronische sigaretten vergroten. Recent onderzoek wijst erop dat ze mogelijk schadelijk zijn voor de longen en het hart.

Lees meer,...

Gezondheid.be

Hoe ontkurk je een fles champagne als een echte pro?

Wil je knallend het nieuwe jaar ingaan? Dit is de ideale manier om een fles champagne of een andere mousserende drank te ontkurken zonder ongelukken of verspilling.

Lees meer,...

Gezondheid.be

Infosessie: Wat doet stress met ons lichaam?

In deze lezing heeft Els Clays van UGent het over de verschillende vormen van stress in de hedendaagse samenleving en hoe ze een invloed kunnen uitoefenen op onze gezondheid.

Lees meer,...

Meest gelezen
NUTTIGE LINKS OP GEZONDHEID .BE


verschenen op : 31/12/2020 , bijgewerkt op 21/01/2021
ad
volgopfacebook

volgopinstagram

pub