ad

Nieuwsbrief 24 november

Laatst bijgewerkt: december 2020
Gezondheid
Nieuwsbrief
dinsdag 24 november

Wat is het prikkelbare darm syndroom?

Het prikkelbare darm syndroom wordt soms ook spastisch colon of 'spastische darm' genoemd, maar dat is een ongelukkige benaming omdat daarmee een onjuiste oorzaak voor de aandoening wordt gesuggereerd. Wat is het dan wel en wat kan je er tegen doen?
Lees meer,...
gezondheid.be
Gezondheid.be

Zijn je handen beter ontsmet als je ze wast met warm water?

Wat is er het best: je handen wassen met warm water of met koud water? En is antibacteriële zeep effectiever tegen bacteriën dan gewone handzeep?

Lees meer,...

Gezondheid.be

Waarom jij moet kiezen voor infrarood!

ADVERTORIAL
Infraroodstraling, wat is dat nu juist en wat doet het met ons lichaam? Alle voordelen van infrarood kan je hier lezen, en dat zijn er veel.

Ontdek alle voordelen van infrarood

Gezondheid.be

Hyaluronzuur houdt huid en gewrichten soepel

Hyaluronzuur klinkt misschien in de oren als een chemisch product, maar het is in feite een natuurlijke stof die ons lichaam zelf aanmaakt om onder meer onze huid te hydrateren en onze gewrichten soepel te houden.

Lees meer,...

Gezondheid.be

Een mama getuigt over meningitis

“Toen mijn dochter 7 maanden oud was, had ze koorts die niet onder controle geraakte. Tegen de tijd dat bij haar deze infectie werd vastgesteld, was het te laat. Een deel van haar been moest worden geamputeerd..."

Lees meer,...

Gezondheid.be

Ben jij verslaafd aan je telefoon? (Doe de test!)

We zitten tegenwoordig aan onze telefoon gelijmd. Zombiescrollend gaan we door onze instagramtijdlijn. Hoe erg is dat? Mariek Vanden Abeele (Universiteit van Tilburg) test hoe ernstig jouw telefoonverslaving is.

Lees meer,...

Gezondheid.be

Wat zijn de symptomen van dikkedarmkanker?

Dikkedarmkanker begint vaak met poliepen in de darm. Een poliep is een kleine zwelling aan de binnenkant van de dikke darm. Poliepen zijn meestal goedaardig en geven vaak geen klachten. Maar soms groeien de poliepen uit tot kanker. 

Lees meer,...

Advertisement
Meest gelezen
NUTTIGE LINKS OP GEZONDHEID .BE


verschenen op : 24/11/2020 , bijgewerkt op 10/12/2020
ad
volgopfacebook

volgopinstagram

pub