ad

Nieuwsbrief 10 november

Laatst bijgewerkt: november 2020
Gezondheid
Nieuwsbrief
dinsdag 10 november

Wie komt in aanmerking voor een maagverkleining door obesitaschirurgie?

Obesitaschirurgie is niet alleen fysiek ingrijpend. Er zijn, zoals bij elke operatie, ook risico’s aan verbonden én het heeft een enorme impact op jouw levensstijl. Het is dus géén cosmetische ingreep maar een methode om de gezondheidsproblemen ten gevolge van overgewicht, te verminderen.
Lees meer,...
gezondheid.be
Gezondheid.be

Wanneer heb je recht op een mantelzorgpremie?

Verzorg je een familielid of vriend die tijdelijk of permanent hulpbehoevend is, bijvoorbeeld door een fysieke of verstandelijke beperking of door een psychische aandoening?

Lees meer,...

Gezondheid.be

Kanker en chemotherapie tijdens zwangerschap hebben nauwelijks invloed op hersenen kind

Uit een onderzoek aan de KU Leuven blijkt dat kanker en chemotherapie tijdens de zwangerschap nauwelijks impact hebben op de hersenontwikkeling van het kind. 

Lees meer,...

Gezondheid.be

Hoe breng je je kind een routine voor bedtijd bij?

Vanaf de leeftijd van 3 maanden zijn veel baby’s klaar voor een slaapritueel. Als je daarmee zo vroeg kunt beginnen, is het comfortabel leven voor het hele gezin en zijn er later minder slaapproblemen.

Lees meer,...

Gezondheid.be

Een medewerker van een mantelzorgvereniging vertelt over zijn job

Wij wilden wel eens weten hoe mensen uit de gezondheidssector hun job ervaren. Vandaag lees je het verhaal van Mario Schelfhout (35). Hij werkt sinds begin 2017 voor de vzw Liever Thuis LM, één van de zes erkende Vlaamse mantelzorgverenigingen.

Lees meer,...

Meest gelezen
NUTTIGE LINKS OP GEZONDHEID .BE


verschenen op : 10/11/2020 , bijgewerkt op 23/11/2020
ad


pub