ad

Nieuwsbrief 27 oktober

Laatst bijgewerkt: oktober 2020
Gezondheid
Nieuwsbrief
dinsdag 27 oktober

Artrose of osteoartrose: kan op elke leeftijd optreden

In tegenstelling tot wat vaak gedacht wordt heeft artrose niets te maken met ouderdom of slijtage: het is een vorm van reuma waarbij de kwaliteit van het kraakbeen in de gewrichten achteruit gaat.
Lees meer,...
gezondheid.be
Gezondheid.be

Is granola het ideale ontbijt voor wie op zijn lijn let?

Veel mensen zweren bij granola als ontbijt. Maar ook verwerkt in desserts of als tussendoortje in de vorm van een reep is het hot. Maar is granola nu effectief zo’n superfood?

Lees meer,...

Gezondheid.be

Is jouw kindje voldoende beschermd tegen meningitis?

ADVERTORIAL
Meningitis is een zeldzame, maar ernstige aandoening die in 1 op 5 gevallen leidt tot ernstige gevolgen. Zelfs met de juiste behandeling overleeft ongeveer 1 op de 10 patiënten het niet1. Hier zetten we nog eens alle info op een rij.

Lees meer,...

Gezondheid.be

Tandverlies is geen onvermijdelijk gevolg van ouder worden

Veel mensen beschouwen het als de normaalste zaak van de wereld dat ze tanden verliezen wanneer ze ouder worden. Prof. dr. Joke Duyck, geriatrisch tandarts, legt uit hoe goede mondhygiëne en mondgezondheid op oudere leeftijd een groot verschil kunnen maken.

Lees meer,...

Gezondheid.be

Kwaliteitsvoller leven dankzij 'Werkboek hyperventilatie, angst en paniek'

In het Werkboek hyperventilatie, angst en paniek leggen twee ervaren coaches én ervaringsdeskundigen haarfijn uit wat hyperventilatie is, hoe angst en paniek ontstaan, wat de symptomen zijn en wie er extra vatbaar voor is.

Lees meer,...

Meest gelezen
NUTTIGE LINKS OP GEZONDHEID .BE


verschenen op : 27/10/2020 , bijgewerkt op 30/10/2020
ad


pub