ad

Nieuwsbrief 23 oktober

Laatst bijgewerkt: oktober 2020
Gezondheid
Nieuwsbrief
vrijdag 23 oktober

Coronavirus: wat als je (omgeving) besmet raakt?

Wanneer moet je je laten testen? Wat moet je doen in afwachting van het resultaat, en wat als jij of iemand uit je nauwe omgeving besmet blijkt? Een overzicht van de meest voorkomende vragen.
Lees meer,...
gezondheid.be
Gezondheid.be

Bionisch oog biedt hoop voor blinde personen

Australische onderzoekers werkten gedurende tien jaar aan een innovatief ‘bionisch oog’ dat nu klaar is om getest te worden op mensen. De technologie zou ook ten goede kunnen komen aan personen met andere aandoeningen, waaronder verlamming aan de ledematen.

Lees meer,...

Gezondheid.be

De Nationale Peiling

ADVERTORIAL
Tegenwoordig gaan heel wat mensen bewuster om met hun weerstand of immuniteit. In deze 2 minuten durende vragenlijst willen we polsen hoe jij hiermee omgaat. De resultaten maken we midden november bekend. Vul de vragenlijst tot het einde in om kans te maken op een verrassingspakket ter waarde van €75.

Lees meer,...

Gezondheid.be

Kunnen planten echt de lucht zuiveren binnenshuis?

In tuincentra krijgen verschillende planten het label ‘luchtzuiverend’ om hun stam gedraaid, wat ze meestal een mooi plekje in huis oplevert. Maar is daar eigenlijk iets van aan?

Lees meer,...

Gezondheid.be

Wanneer en hoe kan je een baby inbakeren?

Inbakeren is het in doeken wikkelen van een baby van schouders tot en met voetjes om zijn eigen bewegingen te beperken en daardoor het kind rustiger te laten inslapen.

Lees meer,...

Gezondheid.be

Zona of gordelroos: een pijnlijke huiduitslag

Gordelroos of zona is een pijnlijke bandvormige huiduitslag die veroorzaakt wordt door het varicella zoster virus. Dat virus veroorzaakt bij kinderen wind- of waterpokken, maar kan bij het ouder worden weer opflakkeren en zona veroorzaken.

Lees meer,...

Gezondheid.be

Waarom krijgt een kind kanker?

Kanker is een nare ziekte die bij ouderen vaak voorkomt. Maar waarom krijgen ook sommige kinderen kanker? Is dat gewoon pech? 

Lees meer,...

Meest gelezen
NUTTIGE LINKS OP GEZONDHEID .BE


verschenen op : 23/10/2020 , bijgewerkt op 30/10/2020
ad


pub