ad

Nieuwsbrief 12 oktober

Laatst bijgewerkt: oktober 2020
Gezondheid
Nieuwsbrief
maandag 12 oktober

Een gezond gebit voor een gezond lichaam

Elke dag je tanden poetsen is noodzakelijk om je mondholte en alles wat er huist gezond te houden. Dat leren we vanaf het moment dat we een tandenborstel kunnen vasthouden. Maar er zijn nog veel meer redenen waarom een goede mondhygiëne essentieel is, en dat zijn niet van de minste!
Lees meer,...
gezondheid.be
Gezondheid.be

Ook huisdieren krijgen dementie

Net zoals mensen, kunnen ook onder meer honden en katten op leeftijd dementie krijgen, al spreken we bij hen officieel van het cognitief disfunctiesyndroom (CDS). Er is ook voor de aandoening bij onze huisdieren nog geen behandeling om hen te genezen, maar je kan wel het ziekteproces helpen vertragen.

Lees meer,...

Gezondheid.be

De Nationale Peiling

ADVERTORIAL
Vandaag de dag gaan heel wat mensen bewuster om met hun weerstand of immuniteit. In deze 2 minuten durende vragenlijst willen we polsen hoe jij hiermee omgaat. De resultaten maken we midden november bekend. Vul de vragenlijst tot het einde in om kans te maken op een verrassingspakket ter waarde van €75

Lees meer,...

Gezondheid.be

Patellapeestendinopathie of ‘Jumper's Knee’: klachten en behandeling

Een Jumper's Knee is een overbelastingsblessure aan de voorzijde van de knie, meestal net onder de knieschijf. De aandoening komt veel voor bij sporten met veel sprongbelasting maar ook bij niet-sporters die hun knie vaak (verkeerd) belasten.

Lees meer,...

Gezondheid.be

Heeft mijn kind luizen?

Indien je vermoedt dat je kind luizen heeft of wanneer er luizen zijn gesignaleerd op school, dan moet je weten hoe je ze moet opsporen. Luizen zijn parasieten. Hun eitjes (neten) zitten vaak dicht bij de hoofdhuid en zijn niet altijd te zien.

Lees meer,...

Gezondheid.be

Heeft het weer invloed op reuma?

Reuma ontstaat niet door het weer. In tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, verergert het weer je reuma ook niet.

Lees meer,...

Gezondheid.be

Recuperatie-test van je hart

Het is interessant deze test te doen na de winter, als je niet getraind hebt, en na de zomer, als je meer lichaamsbeweging hebt gehad.

Lees meer,...

Meest gelezen
NUTTIGE LINKS OP GEZONDHEID .BE


verschenen op : 12/10/2020 , bijgewerkt op 30/10/2020
ad
volgopfacebook

volgopinstagram

pub