ad

Nieuwsbrief 9 oktober

Laatst bijgewerkt: oktober 2020
Gezondheid
Nieuwsbrief
vrijdag 9 oktober

17 tips om je kinderen groenten te laten eten

Misschien eten jouw (klein)kinderen wel elk dag groenten, maar de vraag is hoeveel groenten ze eten... We geven enkele tips om ervoor te zorgen dat ze voldoende groenten binnen krijgen.
Lees meer,...
gezondheid.be
Gezondheid.be

Simpele massage van tien minuten verjaagt stress al

Uit een Duitse studie blijkt dat zelfs een korte en lichte massage een positieve invloed had op zowel ons lichamelijk als mentaal welbevinden. 

Lees meer,...

Gezondheid.be

Kurkuma met zwarte peper, het ideale duo voor je gewrichten

ADVERTORIAL
Kurkuma wordt slecht opgenomen door het lichaam. Daarom is de combinatie met zwarte peper van het grootste belang. Wil je weten waarom piperine en zwarte peper zo belangrijk zijn, lees dan snel verder.

Lees meer,...

Gezondheid.be

Minder kans op overgewicht als baby met handen eet

Uit onderzoek aan de universiteit van Nottingham blijkt dat baby’s die met de handen eten, minder kans hebben om overgewicht te krijgen op latere leeftijd dan kinderen die een gepureerde maaltijd ingelepeld krijgen.

Lees meer,...

Gezondheid.be

UGent zoekt proefpersonen en medewerkers voor covid-19-vaccinstudies

Het Centrum voor vaccinologie van het UZ Gent maakt zich op voor de laatste fase in de ontwikkeling van een vaccin tegen covid-19. Naast proefpersonen rekruteren de onderzoekers ook medewerkers voor de nieuwe unit voor covid-19-studies.

Lees meer,...

Gezondheid.be

Ruim acht op de tien Vlamingen gaan jaarlijks naar de huisarts

Het aantal Vlamingen dat jaarlijks naar de huisarts gaat, neemt weer toe. Dat blijkt uit cijfers van Statistiek Vlaanderen.

Lees meer,...

Gezondheid.be

Hoe ontwikkel je een perfect geheugen?

Het leven is een aaneenschakeling van herinneringen die betekenis geven aan wie we zijn en wat we willen. Hoe meer we ons herinneren, des te completer we ons voelen. Het goede nieuws is: je geheugen kun je trainen. 

Lees meer,...

Meest gelezen
NUTTIGE LINKS OP GEZONDHEID .BE


verschenen op : 09/10/2020 , bijgewerkt op 13/10/2020
ad


pub