ad

Nieuwsbrief 21 september

Laatst bijgewerkt: oktober 2020
Gezondheid
Nieuwsbrief
maandag 21 september

Hoe leer je je kind omgaan met een smartphone?

Opvoeding in het digitale tijdperk, daar komt een nieuwe uitdaging bij kijken: vanaf welke leeftijd krijgt je kind toegang tot tablet en smartphone? Wanneer krijgt het zijn eigen gsm en hoe leer je je kind om daar goed mee om te gaan?
Lees meer,...
gezondheid.be
Gezondheid.be

Spruitjes en broccoli verminderen risico op hartaanval

We weten allemaal dat groenten gezond zijn, maar die uit de familie van de kruisbloemen – zoals broccoli, spruitjes, kolen en radijzen – lijken zeer specifieke kwaliteiten te hebben. 

Lees meer,...

Gezondheid.be

Moderne menopauzemoeders: tips voor op het werk

ADVERTORIAL
Uit onderzoek is gebleken dat sommige vrouwen in de menopauze soms moeite ervaren op hun werk. Dit kan veroorzaakt worden door een verminderde concentratie, vermoeidheid, vergeetachtiger zijn en minder zelfvertrouwen.

Lees meer,...

Gezondheid.be

Hoe werkt de corona tracking app en wat met onze privacy?

De contact tracing app, die de verspreiding van corona moet tegengaan, wordt momenteel getest door 10.000 gebruikers. Als alles goed gaat wordt de app definitief gelanceerd in de week van 28 september. Maar wat met onze privacy?

Lees meer,...

Gezondheid.be

8 tips voor een gezond hart

In België overlijden er jaarlijks ongeveer 31.000 mensen aan hart- en vaataandoeningen. Hart- en vaatziekten zijn nochtans te voorkomen of kunnen uitgesteld worden door middel van eenvoudige veranderingen in de levensstijl.

Lees meer,...

Gezondheid.be

Geheugentest

Ons geheugen gaat naarmate we ouder worden minder goed functioneren. Dit proces begint al op jonge leeftijd: het begint als we jong volwassenen zijn.

Lees meer,...

Gezondheid.be

Chutney van peer

Een chutney is een zuurzoete bereiding op basis van fruit of groente waaraan allerlei smaakmakers en kruiden worden toegevoegd. Lekker bij een kaasschotel of gewoon als topping op een boterham met hartig beleg.

Lees meer,...

Meest gelezen
NUTTIGE LINKS OP GEZONDHEID .BE


verschenen op : 21/09/2020 , bijgewerkt op 05/10/2020
ad


pub