Nieuwsbrief 10 september

Laatst bijgewerkt: september 2020
Gezondheid
Nieuwsbrief
donderdag 10 september

Omgaan met zelfmoordgedachten

Je wilt je zelfmoordgedachten onder controle krijgen, maar je weet niet hoe? Hier vind je enkele tips om met deze gedachten om te gaan en jezelf te beschermen.
Lees meer,...
gezondheid.be
Gezondheid.be

Yoga helpt (op korte termijn) tegen piekerstoornissen

Yogaliefhebbers hebben het altijd al gezegd: de discipline is niet enkel goed voor het lichaam, maar ook voor de geest. Amerikaans onderzoek geeft hen nu deels gelijk, yoga zou op de korte termijn helpen om overdreven piekeren tegen te gaan.

Lees meer,...

Gezondheid.be

Beweeg terug zoals vroeger!

ADVERTORIAL
Heb je altijd graag bewogen? Waarom zou je dat dan nu laten? Goed werkende gewrichten zijn een kapitaal dat je moet koesteren zodat je nog lang van een optimale levenskwaliteit kan genieten. Bewegen, sporten, reizen, leuke dingen doen met je partner, gezin of vrienden: dat is je autonomie behouden.

Lees meer,...

Gezondheid.be

Sponsorloop moet geld inzamelen voor onderzoek naar behandelingen voor kinderkanker

Deze maand vindt opnieuw de Run to Kick solidariteitsloop plaats. De derde editie heeft opnieuw als doel om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor structureel en innovatief onderzoek naar kinderkanker.

Lees meer,...

Gezondheid.be

Hoe raak je af van angstdromen?

Nare dromen reflecteren de stressvolle gedachten die we hebben gedurende de dag. Met een goede slaaphygiëne en enkele doelgerichte technieken kan je ervoor zorgen dat zulke kwade dromen je niet wakker houden.

Lees meer,...

Gezondheid.be

Tips om groente in te maken

Met een moestuintje heb je kraakverse groente binnen handbereik. Maar spijtig genoeg spreken die heerlijke smaakbommetjes geen beurtrol met elkaar af en zijn ze tegelijkertijd rijp. Hoog tijd om de inmaakpotten boven te halen en de oogst in te slaan voor de winter.

Lees meer,...

Gezondheid.be

Voorstelling DENK ZORG: 'Ja dokter, nee dokter'

DENK ZORG is een reeks meerstemmige voorstellingen die scherpe denkers op het podium samenbrengt. Zorgverleners, wetenschappers, opiniemakers en kunstenaars ontleden de medisch-ethische dilemma’s in een mensenleven en confronteren ons met de grote vragen van onze tijd.

Lees meer,...

Meest gelezen
NUTTIGE LINKS OP GEZONDHEID .BE


verschenen op : 10/09/2020 , bijgewerkt op 15/09/2020
volgopfacebook

volgopinstagram