ad

Nieuwsbrief 8 september

Laatst bijgewerkt: september 2020
Gezondheid
Nieuwsbrief
dinsdag 8 september

Homeopathie voor beginners

Het is een verhaal van believers en non believers: de fervente aanhangers van homeopathie enerzijds en de sceptici die het afvoeren als je reinste kwakzalverij anderzijds. Vaak weten mensen niet wat homeopathie precies inhoudt en waarop deze leer gebaseerd is.
Lees meer,...
gezondheid.be
Gezondheid.be

Een paar weetjes over bloedgroepen

Er zijn 4 bloedgroepen: A, B, AB en O. Minuscule proteïnen, namelijk de antigenen A en B die zich op het oppervlak van de rode bloedcellen bevinden, bepalen welke bloedgroep je hebt.

Lees meer,...

Gezondheid.be

€ 250 in aankooppbonnen bij Decathlon dankzij Magnecaps Spieren!

ADVERTORIAL
De mooie zomerdagen zijn ideaal om je fysieke activiteiten te verhogen. Waag je kans met Magnecaps Spieren en win een van de vele Decathlon-bonnen ter waarde van € 250!

Waag je kans

Gezondheid.be

Gif van honingbijen maakt komaf met kwaadaardige kankercellen

Gif van honingbijen kan kwaadaardige kankercellen succesvol aanvallen, zonder daarbij de gezonde cellen te beschadigen. Dat blijkt uit een nieuw onderzoek naar de effecten van het gifbestanddeel mellitine op verschillende subtypes van borstkanker.

Lees meer,...

Gezondheid.be

Tips om een blaasontsteking te voorkomen

Een blaasontsteking of urineweginfectie wordt in de overgrote meerderheid van de gevallen veroorzaakt door bacteriën. Vaak betreft het een soort die vooral in de darm leeft of rond de urinebuis voorkomt.

Lees meer,...

Gezondheid.be

Hoe een kinderautostoel kiezen?

Kies een autostoeltje dat bij je auto past. Heb je achteraan bijvoorbeeld geen driepuntsgordel op de middenstoel, dan koop je best een stoeltje dat je met een heupgordel kan vastmaken.

Lees meer,...

Gezondheid.be

Unicef: “Rijkste landen scoren slecht qua kinderwelzijn”

Kinderen in de rijkste landen ter wereld worstelen met lezen en rekenen, scoren niet goed op mentaal welzijn en een op de drie is te dik. 

Lees meer,...

Meest gelezen
NUTTIGE LINKS OP GEZONDHEID .BE


verschenen op : 08/09/2020 , bijgewerkt op 15/09/2020
ad


pub