ad

Nieuwsbrief 30 juli

Laatst bijgewerkt: augustus 2020
Gezondheid
Nieuwsbrief
donderdag 30 juli

Wat is shiatsu en waarom zou je voor zo'n behandeling kiezen?

Wie op zoek is naar manieren om gezonder te leven en zich te leren ontspannen, komt al snel uit bij traditionele Chinese of Japanse tradities. Wat yoga en accupunctuur is, moeten we je niet meer vertellen, maar misschien kan je wel een woordje uitleg gebruiken bij shiatsu?
Lees meer,...
gezondheid.be
Gezondheid.be

Nieuwe methode om mensenleeftijd van honden te berekenen

Om de leeftijd van een hond in mensenjaren te berekenen, gebruiken we normaal een doodeenvoudig trucje: het aantal hondenjaren met zeven vermenigvuldigen. Maar Amerikaanse onderzoekers ontdekten dat het een stuk complexer is ...

Lees meer,...

Gezondheid.be

Belangrijke innovatie bij behandeling leverkanker aan UZA

Met een naald door de huid heen tumoren in de lever aanprikken om ze te verhitten en ze zo doeltreffend te vernietigen: met een nieuw navigatiesysteem kan dat veilig heel nauwkeurig.

Lees meer,...

Gezondheid.be

Wat kan je zelf doen om opvliegers te voorkomen?

Opvliegers zijn het meest voorkomende symptoom van de menopauze en ze kunnen heel vervelend zijn. Maar er zijn een aantal middeltjes waarmee je de hittes zelf kunt bestrijden.

Lees meer,...

Gezondheid.be

Infosessie: Nachtelijke (on)rust bij dementie

Nachtelijke onrust bij dementie is een belangrijk probleem dat niet alleen gepaard gaat met veel ongemak voor de persoon met dementie. Maar ook mantelzorgers en professionele zorgverstrekkers worden er zwaar door belast.

Lees meer,...

Meest gelezen
NUTTIGE LINKS OP GEZONDHEID .BE


verschenen op : 30/07/2020 , bijgewerkt op 17/08/2020
ad


pub