ad

Nieuwsbrief 17 juli

Laatst bijgewerkt: juli 2020
Gezondheid
Nieuwsbrief
vrijdag 17 juli

De 10 meest gestelde vragen over cataractoperaties

Als er bij jou cataract wordt vastgesteld, zal de oogarts je heel wat informatie geven en de details van een eventuele ingreep met je bespreken. Wij verzamelden de meest gestelde vragen over deze behandeling alvast.
Lees meer,...
gezondheid.be
Gezondheid.be

Bevestigd: vergeetachtigheid van nieuwe mama’s is tijdelijk

Veel aanstaande moeders krijgen in de loop van hun zwangerschap te maken met vergeetachtigheid en concentratiemoeilijkheden, maar wetenschappers verzekeren ons dat deze geheugenproblemen slechts van tijdelijke aard zijn.

Lees meer,...

Gezondheid.be

Bedrijven kopen massaal griepvaccins op

Werkgevers bestellen nu al volop griepvaccins voor hun werknemers: het aantal bestellingen ligt maar liefst vier keer hoger dan in dezelfde periode vorig jaar. 

Lees meer,...

Gezondheid.be

Is een ketogeen dieet goed voor de gezondheid?

Bij een keto- of ketogeen dieet beperk je de hoeveelheid koolhydraten op je bord tot 50 gram per dag, zodat je lichaam in ketose raakt en vet verbrandt. Het dieet wint steeds aan populariteit, maar is het wel gezond?

Lees meer,...

Gezondheid.be

Zoek niet te ver naar het geheim voor goede seks, het zit tussen je oren

Vergeet sexy lingerie of sensuele muziek, schuif je erotische speeltjes aan de kant… Goede seks begint met de juiste mindset. Vooral voor vrouwen blijkt dat een belangrijk issue te zijn.

Lees meer,...

Gezondheid.be

Tekenbeet: welke symptomen kunnen wijzen op de ziekte van Lyme?

Teken kunnen besmet zijn met de Borrelia-bacterie die de ziekte van Lyme kan veroorzaken. Ongeveer twee mensen op honderd krijgen na een tekenbeet de ziekte van Lyme.

Lees meer,...

Gezondheid.be

Hoe kom je van je nachtmerries af?

Zwetend en totaal in paniek in je bed wakker worden. Dat herken je ongetwijfeld, want iedereen heeft wel eens last van een nachtmerrie. Maar wat als je zó vaak nachtmerries hebt, dat je er ook overdag last van hebt?

Lees meer,...

Meest gelezen
NUTTIGE LINKS OP GEZONDHEID .BE


verschenen op : 17/07/2020 , bijgewerkt op 20/07/2020
ad


pub