ad

Nieuwsbrief 3 juli

Laatst bijgewerkt: juli 2020
Gezondheid
Nieuwsbrief
vrijdag 3 juli

Populaire diëten geanalyseerd

Het vroegere Onderzoeks- en Informatiecentrum van de Verbruikersverenigingen (OIVO), inmiddels de Belgische Vereniging voor Onderzoek en Expertise voor Consumentenorganisaties, analyseerde een aantal populaire diëten die heel wat media-aandacht kregen en krijgen.
Lees meer,...
gezondheid.be
Gezondheid.be

“Duurzaamheid wint aan populariteit, maar gemak primeert”

Consumenten fronsen als ze in de winkel een komkommer met een plastic sleeve zien en we pleiten massaal voor verpakkingen die bestaan uit één soort materiaal, zodat we die niet uit elkaar hoeven te halen bij het voorsorteren. 

Lees meer,...

Gezondheid.be

Waarom kurkuma met zwarte peper?

ADVERTORIAL
Zwarte peper bevat een stofje dat piperine wordt genoemd. Volgens onderzoek verhoogt piperine niet alleen de opneembaarheid, maar het zorgt er ook voor dat de kurkuma langer actief blijft in het lichaam. Benieuwd hoe dit komt? Lees dan vlug verder.

Lees meer,...

Gezondheid.be

Waarom je voor het doorspoelen best het toiletdeksel sluit

Bij het doorspoelen zouden er partikels van het covid-19-virus in de lucht kunnen komen, met besmettingsgevaar als gevolg. 

Lees meer,...

Gezondheid.be

Waarom kan je het onderste puntje van je ijshoorntje beter niet opeten?

Kijk jij ook altijd zo uit naar dat onderste chocoladepuntje van je Cornetto? Scheikundige Bert Weckhuysen niet, en hij vertelt in geuren en kleuren waarom.

Lees meer,...

Meest gelezen
NUTTIGE LINKS OP GEZONDHEID .BE


verschenen op : 03/07/2020 , bijgewerkt op 08/07/2020
ad


pub