ad

Nieuwsbrief 30 juni

Laatst bijgewerkt: juli 2020
Gezondheid
Nieuwsbrief
dinsdag 30 juni

Goed voorbereid op reis met kinderen

We kijken er vaak zo hard naar uit om met het gezin op reis te gaan, dat het in realiteit weleens kan tegenvallen. Een baby die zijn ritme niet vindt, een peuter die bang is van de golven of een tiener die tegendraads is, en ouders die de stress nog niet hebben achtergelaten...
Lees meer,...
gezondheid.be
Gezondheid.be

Leuvense artsen en verpleegkundigen delen filmpje als dank voor de steun

Maandenlang ging het er hard aan toe op de covid-afdelingen van de ziekenhuizen. Aan het UZ Leuven willen de artsen en verpleegkundigen de intensieve periode met een positieve noot afsluiten. 

Lees meer,...

Gezondheid.be

Droge handen door het vele wassen?

ADVERTORIAL
Met deze dermatologische tips vermijd je ze.

Lees meer,...

Gezondheid.be

Vijf tips om voldoende water te drinken (of te eten)

Water is nog altijd de gezondste drank. Als je je lichaam voldoende wilt hydrateren, moet je zo’n anderhalve liter per dag naar binnen werken. Met deze tips maak je het jezelf gemakkelijker om die dagelijkse hoeveelheid te halen.

Lees meer,...

Gezondheid.be

Reizigersdiarree: oorzaken, symptomen en behandeling

Gemiddeld 30 tot 40 procent van de toeristen die hun vakantie in een tropisch of subtropisch gebied doorbrengen, krijgen last van reizigersdiarree of 'turista'. Dat kan je vakantie wel behoorlijk vergallen.

Lees meer,...

Gezondheid.be

Wat is Platelet Rich Plasma Therapie of PRP?

Platelet Rich Plasma (PRP) is plasma met een rijke concentratie aan bloedplaatjes. Het idee is dat een inspuiting met PRP in beschadigd weefsel het lichaam zal stimuleren tot de groei van nieuwe gezonde cellen.

Lees meer,...

Gezondheid.be

Hoe maak je chips of kruimels van gedroogde ham?

Chips of kruimels van gedroogde ham geven een lekkere zoute crunch aan een slaatje of een soep. Zelf zulke chips maken, is een fluitje van een cent. De oven doet het werk...

Lees meer,...

Meest gelezen
NUTTIGE LINKS OP GEZONDHEID .BE


verschenen op : 30/06/2020 , bijgewerkt op 02/07/2020
ad


pub