ad

Ons team van artsen en experten

Laatst bijgewerkt: oktober 2020
123-dokter-patient-10-18.png

nieuws

Onze redactie bestaat uit mensen met een vlotte pen: een team van redacteurs en journalisten die medische informatie kunnen kneden tot leesbare artikels. Wij worden daarin bijgestaan door een schare van artsen en experts. Enkel zo kunnen wij garanderen dat de artikels op onze site voldoen aan de kwaliteitseisen die wij voor ogen houden: betrouwbaar, objectief en wetenschappelijk ondersteund. 

 • Dr. Rens Busschots, Arts-Specialist in de Fysische Geneeskunde en Revalidatie (UZLeuven), Diensthoofd AZVesalius (Tongeren-Bilzen)
  Deelspecialiteiten: Shockwave Therapie en EMG (electromyografie)
  www.fysischegeneeskunde.be / www.shockwavelimburg.be
 • Dr. Evelien Dewilde, oogarts in het Oogcentrum Tongeren en AZ Vesalius Tongeren, Limburg.
  Ze is arts-specialist in de oogchirurgie en heeft zich specifiek toegelegd op cataractchirurgie, (multifocale) implantlenzen en ooglaseren.
 • Dr Steven Renier, oogchirurg, gespecialiseerd in refractieve behandelingen (ooglaseren en inplantlenzen) en cataractoperaties.
  Hij werkt in de Oogkliniek in Brugge, in de Laser Vision Clinic in Gent en in het ziekenhuis AZ Zeno.
 • Vanessa Muyldermans, Master na Master Seksuologie, Master in de Criminologie en Bachelor (sociale) verpleegkunde. Ze is lid van de Vlaamse Vereniging voor Seksuologie en heeft al jaren haar eigen praktijk waar ze mensen helpt met al hun seksuele, relationele en kinderwensvraagstukken.
 • Chris Van Gaver, menopauzeconsulente. Vrouwen (en hun partner) kunnen bij haar terecht voor persoonlijke en individuele begeleiding voor, tijdens en na de menopauze/overgang. Hierbij gaat zij zowel curatief als preventief te werk. Chris is lid van VBOV (Vlaamse Beroepsorganisatie van vroedvrouwen) , ‘The Belgian Menopause Society’.
 • Katrien Geeraerts, Licentiaat in de Biomedische wetenschappen en auteur van 'Blijven Ademen'. Na een burn-out leerde Katrien hartcoherentie kennen. Door haar positieve ervaring wil ze mensen helpen in de begeleiding van deze ademhalingstechniek.
 • Dr Isabel Pinxten, oogchirurg, gespecialiseerd in cataract- en refractieve chirurgie.
 • Evy Gruyaert, auteur van ‘Kop op - leven met migraine’ en bedreven in yoga.
 • Dr Stijn Hollemeersch (KUL 1996), medical consultant
Wil je onze artikels graag ontvangen in je mailbox?

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.

eenvoudig terug uit te schrijven
Wij verwerken jouw persoonsgegevens conform het Privacy-beleid van Gezondheid NV / Mediahuis.
ad


pub