ad

Nieuwsbrief 19 mei

Laatst bijgewerkt: juni 2020
Gezondheid
Nieuwsbrief
dinsdag 19 mei

Wat zijn chronische inflammatoire darmziekten?

De ziekte van Crohn en colitis ulcerosa, twee zogeheten 'langdurige inflammatoire darmziekten', komen steeds vaker voor en treffen vooral jongvolwassenen. Wat zijn de klachten en de oorzaken?
Lees meer,...
gezondheid.be
Gezondheid.be

Hoe ontstaat spanningshoofdpijn en wat kan je eraan doen?

Spanningshoofdpijn is een veelvoorkomend type van hoofdpijn waarbij je een drukkende of knellende, eerder een doffe, zeurende dan kloppende pijn voelt op het voorhoofd of aan beide kanten van het hoofd. 

Lees meer,...

Gezondheid.be

Waarom kurkuma met zwarte peper?

ADVERTORIAL
Zwarte peper bevat een stofje dat piperine wordt genoemd. Volgens onderzoek verhoogt piperine niet alleen de opneembaarheid, maar het zorgt er ook voor dat de kurkuma langer actief blijft in het lichaam. Benieuwd hoe dit komt?

Lees meer,...

Gezondheid.be

Zelf fruit en groenten inmaken? Opgelet voor botulisme!

Het oogstseizoen is weer begonnen. Om al het lekkers uit de tuin te kunnen bewaren, kiezen veel mensen ervoor om zelf voedingsmiddelen zoals fruit en groenten in te maken (wecken), te bewaren in olie of te fermenteren.

Lees meer,...

Gezondheid.be

Hoe hou je een boeket bloemen zo lang mogelijk fris?

Niets fleurt je huis meer op dan een kleurrijke ruiker bloemen. Hoe lang ze mooi en fris blijven, hangt af van hun versheid en het traject dat ze hebben afgelegd. Maar je kunt ook zelf een handje toesteken om ze een lang leven te geven. Een paar tips.

Lees meer,...

Meest gelezen
NUTTIGE LINKS OP GEZONDHEID .BE


verschenen op : 19/05/2020 , bijgewerkt op 04/06/2020
ad


pub