ad

Nieuwsbrief 2 april

Laatst bijgewerkt: april 2020
Gezondheid
Nieuwsbrief
donderdag 2 april

Hartcoherentie als antwoord op stress, burn-out en hyperventilatie

Hartcoherentie betekent dat het versnellen en vertragen van onze hartslag op elkaar zijn afgestemd. Als we inademen versnelt onze hartslag en als we uitademen vertraagt die. Als we de twee op een regelmatig tempo afwisselen, spreken we van hartcoherentie.
Lees meer,...
gezondheid.be
Gezondheid.be

Dagelijks een warm bad nemen is goed voor je

Je kan zelf je levensstijl aanpassen om de kans op hart- en vaatproblemen te verkleinen. Voldoende lichaamsbeweging en een gebalanceerd, gezond dieet doen wonderen, maar geregeld een warm bad nemen werpt ook vruchten af.

Lees meer,...

Gezondheid.be

Kurkuma, dé ster voor de gewrichten en het geheugen maar…

ADVERTORIAL
Vandaag vind je kurkuma supplementen overal, zelfs tot in de supermarkten. Jammer genoeg is de kwaliteit niet altijd even goed. Dat is spijtig, want de voordelen van kurkuma met zwarte peper zijn immens voor de gewrichten!

Lees meer,...

Gezondheid.be

Onregelmatige slapers lopen meer risico op hart- en vaatziekten

Onderzoekers suggereren dat een onregelmatig slaappatroon het risico op hart- en vaatziekten verdubbelt, terwijl een Griekse studie wijst op het belang van een nachtrust die 7 à 8 uur duurt.

Lees meer,...

Gezondheid.be

Hooikoorts: ook allergisch voor groenten en fruit?

Ongeveer de helft van de mensen die een stuifmeelallergie hebben, zijn ook allergisch voor bepaalde fruit- of groentensoorten en noten.

Lees meer,...

Meest gelezen
NUTTIGE LINKS OP GEZONDHEID .BE


verschenen op : 02/04/2020 , bijgewerkt op 23/04/2020
ad


pub