Hoe maak je harde pistolets weer knapperig zacht?

Laatst bijgewerkt: juli 2021
123-h-broodjes-03-20.jpg

nieuws

Verse pistolets of broodjes hebben het nadeel dat ze de dag na het bakken helemaal hard zijn geworden.
Heb je een grote voorraad gekocht - wat in deze tijden niet ongebruikelijk is - die je gezin niet allemaal opat?
Dan kun je ze ’s anderendaags weer lekker en knapperig maken met dit eenvoudige trucje. Met onversneden stokbrood lukt het eveneens.

  • Verwarm je oven voor op 180 °C.
  • Maak de pistolets of het stokbrood lichtjes nat met je handen.
  • Laat een 5-tal minuten bakken in de warme oven.


bron: Hilde Deweer, lifestyleredactrice

Wil je onze artikels graag ontvangen in je mailbox?

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.

eenvoudig terug uit te schrijven
Wij verwerken jouw persoonsgegevens conform het Privacy-beleid van Gezondheid NV / Mediahuis.
volgopfacebook

volgopinstagram