ad

Nieuwsbrief 17 maart

Laatst bijgewerkt: maart 2020
Gezondheid
Nieuwsbrief
dinsdag 17 maart

Alles wat je moet weten over endometriose

Endometriose is een chronische, goedaardige ziekte bij vrouwen waarbij het slijmvliesweefsel dat normaal de binnenkant van de baarmoeder bekleedt, ook buiten de baarmoeder voorkomt.
Lees meer,...
gezondheid.be
Gezondheid.be

Gezondheid.be en het coronavirus

Ons land en de rest van de wereld is in de greep van het coronavirus. Je zou verwachten dat een site als gezondheid.be dezer dagen enkel nog oog heeft voor deze bedreiging. Toch is dat niet het geval. We leggen graag uit waarom.

Lees meer,...

Gezondheid.be

10 tips voor huis-en-tuin-activiteiten in tijden van Covid-19

Nu het sociale en culturele leven in lockdown gaan, zijn we genoodzaakt om de vrije tijd thuis door te brengen. Tien tips om een lang verblijf in eigen huis en tuin aangenaam te maken.

Lees meer,...

Gezondheid.be

Ambassadrice Olivia Borlée trekt De Roze Mars op gang

Vorig jaar stapten de deelnemers van De Roze Mars 6,4 keer de wereld rond om de strijd tegen borstkanker te steunen. Dit jaar streven de organisatoren naar 10 keer. Ambassadrice Olivia Borlée nodigt dan ook iedereen uit om deel te nemen.

Lees meer,...

Gezondheid.be

Onderzoekers hebben oorzaak van migraine (deels) gevonden

Uit recent onderzoek blijkt dat de meeste migrainepatiënten ook abnormale visuele sensaties in hun dagelijks leven ervaren: hallucinaties, visuele ongemakken, extra lichtgevoeligheid...

Lees meer,...

Meest gelezen
NUTTIGE LINKS OP GEZONDHEID .BE


verschenen op : 17/03/2020 , bijgewerkt op 30/03/2020
ad


pub