ad

Nieuwsbrief 10 maart

Laatst bijgewerkt: maart 2020
Gezondheid
Nieuwsbrief
dinsdag 10 maart

Vaginale schimmelinfecties: onschuldig maar onaangenaam

Vaginale schimmelinfecties of candidiasis is een vaak voorkomende onschuldige -maar onaangename- infectie die niét besmettelijk en niét seksueel overdraagbaar is, en ook niet het gevolg van een slechte hygiëne.
Lees meer,...
gezondheid.be
Gezondheid.be

Waarom krijg je van veel alcohol een black-out?

Wie een avond stevig doordrinkt, kan de dag nadien opstaan met enkele ‘gaten’ in z’n geheugen. Maar wat gebeurt er precies bij zo’n black-out? En waarom heeft de ene persoon er meer last van dan de andere?

Lees meer,...

Gezondheid.be

Allergisch voor walnoot? Mag je dan andere noten eten?

Als je allergisch bent voor walnoten, dan is de kans groot dat je ook allergisch bent voor andere noten en voor pinda’s. Vaak wordt dan ook de raad gegeven om alle noten en pinda’s te vermijden. Dat is echter niet altijd nodig.

Lees meer,...

Gezondheid.be

Wanneer moet je je laten testen op een soa?

Jonge Europeanen maken zich steeds minder zorgen over het risico om een soa op te lopen. In België vertaalt zich dit in een sterke toename van het aantal soa’s, die een reëel probleem voor de volksgezondheid blijven.

Lees meer,...

Gezondheid.be

10 zelfhulptips om te stoppen met roken

Hoe weersta je aan de drang om een sigaretje op te steken? Een paar kleine aanpassingen in je levensstijl kunnen je helpen om te stoppen met roken.

Lees meer,...

Meest gelezen
NUTTIGE LINKS OP GEZONDHEID .BE


verschenen op : 10/03/2020 , bijgewerkt op 30/03/2020
ad


pub