ad

Nieuwsbrief 6 maart

Laatst bijgewerkt: maart 2020
Gezondheid
Nieuwsbrief
vrijdag 6 maart

Plots en voorbijgaand geheugenverlies: kenmerken en oorzaken

Plots herinner je je absoluut niets meer van wat er de voorbije uren of dagen is gebeurd. Een complete black-out... Na een paar uur is alles weer normaal. Moet je je daar zorgen over maken?
Lees meer,...
gezondheid.be
Gezondheid.be

Overlevingskansen kankerpatiënten stijgen sneller

Niet alleen gaan de overlevingskansen van kankerpatiënten omhoog, ze stijgen de laatste jaren een stuk sneller dan voorheen. Op dit moment is ongeveer 7 op de 10 patiënten nog in leven drie jaar na de diagnose van kanker.

Lees meer,...

Gezondheid.be

Ken jij de voordelen van een infraroodcabine ?

ADVERTORIAL
Waar gewone sauna belastend is voor het hart is infraroodsauna dat niet. Het verwijdert ook tot 7x meer toxische stoffen. Deze en veel meer weetjes over infrarood vind je hier.

Lees meer,...

Gezondheid.be

Fastfood tast het geheugen aan

Eerder bleek al dat junkfood de hippocampus van proefdieren aantast, het hersengebied dat van belang is voor het geheugen en ook de eetlust reguleert. Bij mensen is dat ook het geval.

Lees meer,...

Gezondheid.be

Bloosangst: als blozen een probleem wordt

Iedereen bloost wel eens: uit verlegenheid, angst, nervositeit, opgewondenheid... Dat is een heel normale reactie waarbij de oppervlakkige bloedvaatjes in de huid van het gezicht zich verwijden.

Lees meer,...

Gezondheid.be

De ontwikkeling van nieuwe medicatie is mogelijk 1,3 miljard euro goedkoper dan tot nu toe gedacht

De ontwikkeling van een nieuw geneesmiddel kost gemiddeld 1,3 miljard dollar (1,1 miljard euro). Dat is beduidend minder dan tot nu toe werd aangenomen.

Lees meer,...

Gezondheid.be

Hoe word ik fit vanuit mijn luie zetel?

De wetenschap heeft ons leven al op ongelooflijk veel manieren makkelijker gemaakt, maar toch zijn er ook veel zaken die nog niet zijn aangepakt. Zoals fit zijn, bijvoorbeeld. Zou er nu echt geen enkele manier zijn om fit te worden zonder er maar een druppel zweet aan te verspillen?

Lees meer,...

Meest gelezen
NUTTIGE LINKS OP GEZONDHEID .BE


verschenen op : 06/03/2020 , bijgewerkt op 30/03/2020
ad


pub