Hoe infraroodstraling je levenskwaliteit kan verhogen

Laatst bijgewerkt: maart 2020
ad_Veramel_beeldmateriaalHM_FSE_Relaxsq.jpg

nieuws

Wat is infraroodstraling?

KORT EN BONDIG!

Infraroodstraling is eigenlijk een kleur die nét buiten het zichtbare spectrum valt. Daarom kunnen we deze niet zien, maar we voelen ze wel aan als warmte. Infraroodstraling warmt voorwerpen rechtstreeks op. Dus zonder dat de lucht tussen de warmtebron en het voorwerp verwarmd wordt.

Een infraroodcabine ondersteunt je gezondheid en verlicht de pijn. Ons land telt één miljoen chronisch zieken. Mensen met artritis, reuma en fibromyalgie kunnen ontzettend veel deugd hebben van onze infraroodcabines.

Want spierpijn verdwijnt en stijve gewrichten worden weer soepel. Een infraroodsauna geneest niet, maar verzacht de pijn enorm. En dat maakt een normaal leven weer mogelijk voor veel mensen met chronische pijn.

Ontdek hier een veelheid aan getuigenissen van bekende en minder bekende mensen.

Pak spierpijn en stijfheid van gewrichten aan met een Health Mate® infraroodcabine

Regelmatig last van spierpijn? Een Health Mate® infraroodcabine is een natuurlijke pijnstiller

adhealthmate_5.png
Helpt tegen spierpijn
Verzacht gewrichtspijn
Ontspant de spieren
Maakt je lichaam flexibeler
Betere doorbloeding van spieren
Natuurlijke pijnstiller

Health Mate® infraroodcabine & spierpijn?

GA VOOR EEN NATUURLIJKE PIJNSTILLER!

adhealthmate_11.png
Heb je regelmatig last van spierpijn of van stijfheid aan je gewrichten? Overweeg dan infrarood als behandeling. Naar het effect van Health Mate® infraroodstraling op onze gezondheid is de voorbije 40 jaar veel onderzoek gedaan. Met hoopgevende resultaten!

Gebleken is dat onze levenskwaliteit er, dankzij een Health Mate® infrarood-sauna, merkbaar op vooruit gaat. Meer zelfs, vaak is het de enige manier om pijn de baas te kunnen, vooral bij mensen met fibromyalgie en reuma.

Het effect van een Health Mate® infra-roodcabine op spierpijn en stijfheid van gewrichten

WAT EN HOE?

adhealthmate_12.png
Omdat de stralingselementen van Health Mate® de moleculen in ons lichaam in beweging zetten, wordt er warmte opgewekt binnenin ons lichaam. Die warmte zorgt ervoor dat (gespannen) spieren zich ontspannen en meer flexibel worden.
Omdat je bloedsomloop gestimuleerd wordt, krijgen je spieren ook meer doorbloeding. Tegelijk maakt ons lichaam onder invloed van Health Mate® infrarood-straling endorfine aan, een stof die wordt opgewekt tijdens o.a. inspanning en seksuele opwinding. Kortom: Health Mate® infrarood helpt tegen spierpijn en stijfheid van de gewrichten.


bron: ingezonden mededeling: Healthmate