ad

Nieuwsbrief 21 feb

Laatst bijgewerkt: maart 2020
Gezondheid
Nieuwsbrief
vrijdag 21 februari

Elf mogelijke oorzaken van genitale jeuk

Nogal wat vrouwen hebben af en toe last van vervelende genitale jeuk. Dat is meestal niet ernstig en van korte duur. Maar je wil waarschijnlijk wel graag weten wat die jeuk veroorzaakt.
Lees meer,...
gezondheid.be
Gezondheid.be

Cannabisolie nu vrij verkrijgbaar in apotheken

Sinds kort heb je geen voorschrift meer nodig om cannabisolie te krijgen in een Belgische apotheek. Farmabedrijf Amophar, dat de producten aan apotheken levert, speelt hiermee in op de alsmaar groter wordende vraag.

Lees meer,...

Gezondheid.be

Kurkuma met zwarte peper, het ideale duo voor je gewrichten

ADVERTORIAL
Kurkuma wordt slecht opgenomen door het lichaam. Daarom is de combinatie met zwarte peper van het grootste belang. Wil je weten waarom piperine en zwarte peper zo belangrijk zijn, lees dan snel verder.

Lees meer,...

Gezondheid.be

6 op 10 werkende Vlamingen komt in de winter amper buiten

Een rondvraag bij duizend werkende Vlamingen heeft aangetoond dat meer dan zes op tien in de winter maximum een kwartier buitenkomt, inclusief woon-werkverkeer. 

Lees meer,...

Gezondheid.be

Ontspanningsoefeningen om beter te slapen

Wie zich gespannen voelt, valt moeilijker in slaap. Dagelijks enkele ontspanningsoefeningen inplannen, kan een groot verschil maken.

Lees meer,...

Gezondheid.be

UZ Leuven past preciezere lasertechniek toe voor behandeling epilepsie

Het UZ Leuven heeft met succes bij een jonge vrouw een nieuwe, veel preciezere techniek toegepast om hersenweefsel dat epilepsie uitlokt te verwijderen. 

Lees meer,...

Gezondheid.be

Zit de levensstijl van je opa in jouw genen?

Genetisch gezien besta jij uit de helft van de genen van elk van je biologische ouders. Toch zit er meer achter dan je zou denken, want ook de levensstijl van je ouders heb je meegekregen. 

Lees meer,...

Meest gelezen
NUTTIGE LINKS OP GEZONDHEID .BE


verschenen op : 21/02/2020 , bijgewerkt op 06/03/2020
ad


pub