ad

Nieuwsbrief 16 maart

Laatst bijgewerkt: maart 2020
Gezondheid
Nieuwsbrief
maandag 16 maart

Welke oliesoorten gebruik je best?

Kan je olijfolie zowel voor warme als koude bereidingen gebruiken? Mag je bakken met koolzaadolie? En waarom is arachideolie ideaal om te frituren? We doen een boekje open over de meest courante plantaardige oliën en onthullen welke het meest geschikt zijn om te verwarmen of te verhitten.
Lees meer,...
gezondheid.be
Gezondheid.be

BPA-vrij geen garantie op veilige producten

Er gelden steeds strengere regels voor het gebruik van de chemische stof BPA in consumentenproducten, wegens risico’s voor de gezondheid. Producenten kwamen daarom op de proppen met alternatieven, in de eerste plaats de stof BPS, maar is dat zoveel beter?

Lees meer,...

Gezondheid.be

Kurkuma, dé ster voor de gewrichten en het geheugen maar…

ADVERTORIAL
Vandaag vind je kurkuma supplementen overal, zelfs tot in de supermarkten. Jammer genoeg is de kwaliteit niet altijd even goed. Dat is spijtig, want de voordelen van kurkuma met zwarte peper zijn immens voor de gewrichten! Klik hier om er meer over te weten.

Lees meer,...

Gezondheid.be

Wetenschappers creëren 'snoepje' als alternatief voor spuitje

Goed nieuws voor wie schrik heeft voor naalden, want een onderzoeksgroep heeft een alternatieve vaccinatiemethode ontwikkeld. 

Lees meer,...

Gezondheid.be

Heb jij een alcoholprobleem? Doe hier de test

Loop jij een hoog, middelmatig of laag risico om alcoholverslaafd te worden met je huidig alcoholverbruik ? En wat moet je doen om de spiraal te doorbreken ?

Lees meer,...

Gezondheid.be

Patiëntenorganisatie vraagt terugbetaling van nieuwe geneesmiddelen tegen mucoviscidose

De Mucovereniging vraagt aan de beleidsmakers in ons land om “onverwijld” over te gaan tot de terugbetaling van nieuwe “levensreddende” geneesmiddelen voor mucopatiënten.

Lees meer,...

Gezondheid.be

Pasta met walnoten en rozijnen

Noten zitten boordevol gezonde voedingsstoffen. Waarom ze niet eens gebruiken in een verrassend, hartig gerecht? Deze pasta met walnoten en rozijnen is een origineel en smaakvol hapje of voorgerecht dat klaar is in een wip.

Lees meer,...

Meest gelezen
NUTTIGE LINKS OP GEZONDHEID .BE


verschenen op : 16/03/2020 , bijgewerkt op 30/03/2020
ad


pub