ad

Nieuwsbrief 3 maart

Laatst bijgewerkt: maart 2020
Gezondheid
Nieuwsbrief
dinsdag 3 maart

Wat is het verband tussen ADHD en voeding?

ADHD kan behandeld worden met geneesmiddelen en/of gedragstherapie, maar er is ook veel te doen om de link met voeding. Een aangepast eetpatroon lijkt sommige kinderen te helpen, maar heldere bewijzen ontbreken.

Lees meer,...
gezondheid.be
Gezondheid.be

Coronavirus: over het verschil met griep, mondmaskers en sterftecijfers

Het aantal besmettingen met het nieuwe Coronavirus loopt ook in ons land op. Huisartsen worden overspoeld met vragen, dus lijsten we graag nog eens enkele belangrijke feiten en symptomen op.

Lees meer,...

Gezondheid.be

Last van spierkrampen? Zo voorkom je ze.

ADVERTORIAL
Spierkrampen of spasmen: iedereen heeft er wel eens last van. Er kunnen verschillende oorzaken aan de basis liggen van je klachten. Maar wat je vooral wil weten, is hoe je die pijnlijke spiersamentrekkingen voorkomt en verlicht. Onze tips op een rij.

Meer weten over Spascupreel®? Klik hier.

Gezondheid.be

Wat zijn striemen en wat kan je eraan doen?

Striemen worden zichtbaar als de huid op korte tijd snel uitzet of inkrimpt. Tijdens een zwangerschap durven ze weleens opduiken. Kan je ze voorkomen? En als ze er eenmaal staan, krijg je ze dan nog weg?

Lees meer,...

Gezondheid.be

10 redenen waarom kinderen moeten buiten spelen

Kinderen, vooral meisjes, spelen niet vaak genoeg buiten. Creëer of zoek een veilige buitenomgeving waar je kind ook in de winter naar hartenlust kan ravotten. Het wordt er alleen maar gezonder, socialer en slimmer door.

Lees meer,...

Gezondheid.be

Waarom moeten we meer bonen eten?

Kikkererwten, linzen, bruine en witte bonen... Amper 20 procent legt wekelijks peulvruchten op zijn bord. Het zijn nochtans de ideale vleesvervangers. Ze zitten boordevol eiwitten en pectine, een cholesterolverlagende stof.

Lees meer,...

Gezondheid.be

Kriekensap werkt beter dan bietensap om je uithouding te verbeteren

Kriekensap is het nieuwe bietensap, toch voor duursporten. Want net als bij bietensap kan je door kriekensap te drinken je prestaties en uithoudingsvermogen verbeteren.

Lees meer,...

Meest gelezen
NUTTIGE LINKS OP GEZONDHEID .BE


verschenen op : 03/03/2020 , bijgewerkt op 06/03/2020
ad


pub