Nieuwsbrief 10 feb

Laatst bijgewerkt: februari 2020
Gezondheid
Nieuwsbrief
maandag 10 februari

10 do it yourself relaxtips

Wil je een cursus of een therapie volgen om je te leren ontspannen? Keuze zat… Maar je kan ook zelf veel doen om je stresspieken kopje onder (proberen) te duwen.
Lees meer,...
gezondheid.be
Gezondheid.be

Worden parkinsonpatiënten geboren met de ziekte?

Parkinson wordt doorgaans gezien als een ouderdomsziekte, maar ze treft ook mensen jonger dan 50 jaar. Volgens Amerikaans onderzoek lijkt het er op dat die jongere patiënten de aandoening al van voor hun geboorte met zich meedragen.

Lees meer,...

Gezondheid.be

Handsfree bellen met een hoortoestel? Het kan! En nog veel meer…

ADVERTORIAL
Telefoongesprekken, e-mails, tv en apps spelen een belangrijke rol in ons leven. De Phonak Marvel hoortoestellen zijn ontworpen om moeiteloos verbinding te maken met uw alledaagse elektronica en tegelijkertijd een helder, vol geluid te bieden.

Lees hier alles over Marvel

Gezondheid.be

Diepe hersenstimulatie is doeltreffend bij dwangstoornis

Een recente real-worldstudie bevestigt dat diepe hersenstimulatie een succesvolle en goed verdraagbare behandeling is voor patiënten met een dwangstoornis.

Lees meer,...

Gezondheid.be

Online gids helpt je bij het kiezen van een rusthuis

De website Woonzorgweg.be heeft een nieuwe module geïnstalleerd, die de zoektocht naar een geschikt woonzorgcentrum of een assistentiewoning moet vereenvoudigen.

Lees meer,...

Gezondheid.be

De andropauze test

Vrouwen kennen de menopauze. Maar ook mannen kunnen vanaf hun 50ste te maken hebben met een gelijkaardig fenomeen, de andropauze. Met deze test kan je nagaan of je daar last van hebt.

Lees meer,...

Gezondheid.be

Kom met knapperige spruitjes en honing-tahindressing

Een verrassende combinatie: spruitjes, prei, peer, bietenblad en zuring met noten en tahin. Een vegetarisch slaatje met de typische signatuur van Donna Hay.

Lees meer,...

Meest gelezen
NUTTIGE LINKS OP GEZONDHEID .BE


verschenen op : 10/02/2020 , bijgewerkt op 11/02/2020
volgopfacebook

volgopinstagram