Nieuwsbrief vrij 7 feb

Laatst bijgewerkt: februari 2020
Gezondheid
Nieuwsbrief
vrijdag 7 februari

Sporten in de winter: let op voor onderkoeling!

Sporten tijdens de winter roept niet voor iedereen even aangename herinneringen op. Wind, sneeuw en vriestemperaturen kunnen de pret bederven. Weet jij waar je op moet letten om onderkoeling te voorkomen?
Lees meer,...
gezondheid.be
Gezondheid.be

Is een teveel aan vitamine B12 schadelijk?

Er doen de laatste weken berichten de ronde dat een teveel aan vitamine B12 slecht zou zijn voor de gezondheid en zelfs tot vroegere sterfte kan leiden. Die beweringen moeten sterk worden genuanceerd.

Lees meer,...

Gezondheid.be

Ondersteunende zorg essentieel bij behandeling kanker

Jaarlijks krijgen 76.000 Belgen te horen dat ze kanker hebben. Het verdict is hard en de weg vaak lang, maar de manier waarop de patiënten behandeld worden, is in de voorbije jaren sterk veranderd.

Lees meer,...

Gezondheid.be

‘Zorgpad’ geeft toekomstige ouders begeleiding op maat

Uit een grote rondvraag blijkt dat veel toekomstige mama’s en papa’s in spe maar moeilijk hun weg vinden in het ogenschijnlijk complexe aanbod van informatie en zorg naar aanloop van de bevalling.

Lees meer,...

Gezondheid.be

Is een glas rode wijn gezond?

Voor het vierde jaar op rij roepen de DrugLijn en Stichting tegen Kanker op om een maand lang "nee" te zeggen tegen alcohol en te kiezen voor alcoholvrije initiatieven. En toch... is dat écht een goed idee?

Lees meer,...

Meest gelezen
NUTTIGE LINKS OP GEZONDHEID .BE


verschenen op : 07/02/2020 , bijgewerkt op 11/02/2020
volgopfacebook

volgopinstagram