Nieuwsbrief do 6 feb

Laatst bijgewerkt: februari 2020
Gezondheid
Nieuwsbrief
donderdag 6 februari

Wat is een keelontsteking en hoe behandel je die best?

Meestal is keelpijn het gevolg van een infectie met een virus of een bacterie. Het afweersysteem reageert daarop met een ontsteking. Hoe komt dat, wat kan je er tegen doen en wanneer is die keelpijn iets om je zorgen over te maken?

Lees meer,...
gezondheid.be
Gezondheid.be

Oudste kind heeft meer kans op succes

Uit een onderzoek is gebleken dat het oudste kind vaak succesvoller is dan zijn jongere broer of zus. Die laatste zou vaker op de vingers worden getikt op school en komt ook opvallend meer in aanraking met het gerecht.

Lees meer,...

Gezondheid.be

Last van spierkrampen? Zo voorkom je ze.

ADVERTORIAL
Spierkrampen of spasmen: iedereen heeft er wel eens last van. Er kunnen verschil-lende oorzaken aan de basis liggen van je klachten. Maar wat je vooral wil weten, is hoe je die pijnlijke spiersamentrekkingen voorkomt en verlicht. Onze tips op een rij.

Meer weten over Spascupreel®? Klik hier.

Gezondheid.be

Longen van ex-rokers herstellen zich deels

Het is nooit te laat om te stoppen met roken, want zelfs de longen van kettingrokers kunnen zich op termijn nog gedeeltelijk herstellen en hen zo beschermen tegen kanker, als ze tenminste hun verslaving volledig afzweren.

Lees meer,...

Gezondheid.be

Zalmburger met guacamole

In het nieuwe boek 'Fast Food" van Sandra Bekari vind je 80 snelle recepten voor iedereen die lekker, gezond maar ook snel wil koken. Vandaag op het menu: zalmburger met guacamole!

Lees meer,...

Gezondheid.be

Infosessie: ‘Slaap als een roosje’

Voor vele mensen staat de slaapkamer niet langer symbool voor een weldadig verkwikkende diepe slaap maar voor gewoel, moeilijk in slaap vallen, piekeren, wakker worden, niet meer kunnen inslapen,... 

Lees meer,...

Gezondheid.be

Een handig wistjedatje voor in de keuken: zure room

Zure room: het adjectief in deze woordencombinatie is verrassend. Een product zoals room associeer je namelijk niet meteen met zuur. En toch is het een dankbaar ingrediënt in de koude keuken.

Lees meer,...

Meest gelezen
NUTTIGE LINKS OP GEZONDHEID .BE


verschenen op : 06/02/2020 , bijgewerkt op 11/02/2020
volgopfacebook

volgopinstagram