Nieuwsbrief do 30 jan

Laatst bijgewerkt: februari 2020
Gezondheid
Nieuwsbrief
donderdag 30 januari

Tips voor een gezond ontbijt

Niet iedereen is het er over eens dat het ontbijt de belangrijkste maaltijd van de dag is en regelmatig ontbijten is misschien ook niet de beste manier om af te vallen. Maar dat een gezond ontbijt belangrijk is, wordt in feite door niemand betwist.
Lees meer,...
gezondheid.be
Gezondheid.be

Schoonheidsslaapjes bestaan ook buiten sprookjes

Schoonheidsslaapjes zouden wel eens echt kunnen bestaan, zo suggereert nieuw onderzoek. Meer zelfs: behalve onze huid opknappen, zou een goede nachtrust in het algemeen een belangrijk deel van onze lichaamsbouw herstellen.

Lees meer,...

Gezondheid.be

Nieuw receptenplatform helpt Vlaming gezond en lekker eten

Het Vlaams Instituut Gezond Leven lanceert 'Zeker Gezond'. Dat is een gloednieuw receptenplatform in de vorm van een website en app, met meer dan 1000 recepten.

Lees meer,...

Gezondheid.be

Hoe lang kan je specerijen bewaren?

Specerijen geven smaak, geur en soms ook kleur aan onze gerechten. Het zijn aromabommetjes die weinig plaats innemen in de kast en waarnaar je niet moet omkijken. Maar hoe lang kan je zo'n potje of zakje blijven gebruiken?

Lees meer,...

Gezondheid.be

Wetenschapscafé 'Antibiotica: slachtoffer van eigen succes'

Antibiotica kunnen levens redden omdat ze ons genezen van bacteriële infecties en werden dus à volonté gebruikt, zowel bij mensen als bij dieren. Dat brengt tal van vragen met zich mee...

Lees meer,...

Meest gelezen
NUTTIGE LINKS OP GEZONDHEID .BE


verschenen op : 30/01/2020 , bijgewerkt op 11/02/2020
volgopfacebook

volgopinstagram