Infosessie: ‘Slaap als een roosje’

Laatst bijgewerkt: januari 2020
unsplash_vrouw_slaap_2019.jpg

agenda

Verdienen we het allemaal niet, lekker slapen, blij zijn om na een dag vol invloeden je moe en voldaan neer te vleien in je bed in het besef dat de slaap vlug zal komen. Doch, voor vele mensen staat de slaapkamer niet langer symbool voor een weldadig verkwikkende diepe slaap maar voor gewoel, moeilijk in slaap vallen, piekeren, wakker worden, niet meer kunnen inslapen,... Je ziet de bomen door het bos niet meer, doordat je ’s nachts veel kostbare slaaptijd verliest, ben je overdag niet de versie van jezelf die je zou willen zijn om zo ’s avonds terug te starten aan een nacht van woelen, piekeren, ... en zo is de cirkel rond. Hoog tijd om je slaap terug op te eisen.

Tania De Coninck, therapeute van ‘Praktijk In the woods’ geeft je graag inzicht in je slaap en handvatten om je slaapproblemen aan te pakken. Ga naar huis met een rugzakje vol inzichten en handvatten die je kunnen begeleiden naar een betere slaap. Omdat iedereen het verdient te slapen als een roosje.

Deze lezing behandelt primaire slaapstoornissen, dit zijn stoornissen die niet direct komen door lichamelijke of psychische ziekte. 

Infosessie: ‘Slaap als een roosje’

Door: Tania De Coninck, therapeute ‘Parktijk in the woods’
Maandag 30 maart 2020 om 19u30
Prijs: 4€ per persoon
Plazarama, Overwinningsstraat 133 te Willebroek
www.plazarama.be, 03/860 70 00pub