Nieuwsbrief ma 20 Jan

Laatst bijgewerkt: februari 2020
Gezondheid
Nieuwsbrief
maandag 20 januari

Heb je vandaag ook de blues?

Voel je je wat somber de laatste tijd of zit je niet helemaal lekker in je vel? Dan heb je wellicht last van een winterdip. En vandaag bevind je je in het epicentrum van deze ‘tijdelijke depressie’ want het is Blue Monday, de meest deprimerende dag van het jaar.
Lees meer,...
gezondheid.be
Gezondheid.be

Zorgt bluetooth voor schadelijke straling?

De opkomst van bluetooth-technologie, gebruikt om toestellen op korte afstand met elkaar te verbinden zonder vervelende kabels, zorgt ook voor vragen rond mogelijke effecten van de elektromagnetische straling op onze gezondheid.

Lees meer,...

Gezondheid.be

Hoe stop je diarree?

ADVERTORIAL
Preventietips om diarree te voorkomen? Het begint allemaal bij een schone koelkast. Als je het basisonderhoud van je koelkast negeert, wordt het al snel een paradijs voor bacteriën. Kom snel te weten hoe je dit doet en hoe je diarree voorkomt en stopt.

Lees meer,...

Gezondheid.be

Mysterieuze ziekte maakt slachtoffers in China, Thailand en Japan

In China zijn al verschillende personen omgekomen door een longontsteking die het gevolg is van het virus. Ook in Thailand en in Japan zijn er meldingen van slachtoffers.

Lees meer,...

Gezondheid.be

Waar gaat lichaamsvet naartoe als we afslanken?

Wat gebeurt er met het lichaamsvet dat je verliest bij het diëten, dat kan toch niet zomaar in lucht opgaan? Toch is dat deels wat er gebeurt.

Lees meer,...

Gezondheid.be

Test jezelf: Hoe actief ben je ?

Het is ondertussen meermaals bewezen: voldoende bewegen draagt bij tot een goede gezondheid. Hoe actief ben jij? Doe de test!

Lees meer,...

Gezondheid.be

Brownie met avocado en cacao

Een dessert op basis van avocado? Jazeker! Als je nog een rijp exemplaar hebt liggen, kan je er lekkere brownies mee maken.

Lees meer,...

Meest gelezen
NUTTIGE LINKS OP GEZONDHEID .BE


verschenen op : 20/01/2020 , bijgewerkt op 11/02/2020
volgopfacebook

volgopinstagram