Nieuwsbrief ma 6 jan

Laatst bijgewerkt: januari 2020
Gezondheid
Nieuwsbrief
maandag 6 januari

Wat is het geheim van gelukkig oud worden?

Er zijn een aantal plaatsen op de aardbol, bijvoorbeeld in Japan, waar de levensverwachting een stuk hoger ligt dan bij ons. Hoe leven de mensen daar en hoe kunnen wij dat vertalen naar onze levensstijl en cultuur?
Lees meer,...
gezondheid.be
Gezondheid.be

Waarom verstijven we van schrik?

Waarom verstijven we eerst van schrik, voordat we in actie kunnen treden tegen de oorzaak van onze angst? Volgens wetenschappers ligt een deel van de verklaring bij de chemische stof serotonine.

Lees meer,...

Gezondheid.be

Kurkuma met zwarte peper, het ideale duo voor je gewrichten

ADVERTORIAL
Kurkuma wordt slecht opgenomen door het lichaam. Daarom is de combinatie met zwarte peper van het grootste belang. Wil je weten waarom piperine en zwarte peper zo belangrijk zijn, lees dan snel verder.

Lees meer,...

Gezondheid.be

FarmaStatus: een nieuwe online applicatie over de beschikbaarheid van geneesmiddelen

Het FAGG lanceert FarmaStatus, de nieuwe online applicatie die informatie over de beschikbaarheid van geneesmiddelen in België verzamelt en publiek maakt.

Lees meer,...

Gezondheid.be

Anticonceptiewijzer van Sensoa helpt vrouwen kiezen

De anticonceptiewijzer van Sensoa helpt vrouwen (en mannen) online kiezen welke factoren zij belangrijk vinden bij het gebruik van anticonceptie en welke impact deze keuze heeft op de geschikte middelen.

Lees meer,...

Gezondheid.be

Test je kennis van het geheugen

Test je geheugenkennis aan de hand van deze geheugenquiz. Lees eerst het dossier over Geheugentraining en daarna zou je alle vragen moeten kunnen beantwoorden.

Lees meer,...

Gezondheid.be

Spitsvondige lasagne

Lasagna is comfortfood van de bovenste plank. Hier worden de pastavellen vervangen door spitskoolbladeren: origineel maar vooral superlekker en lijnvriendelijk! 

Lees meer,...

Meest gelezen
NUTTIGE LINKS OP GEZONDHEID .BE


verschenen op : 06/01/2020 , bijgewerkt op 07/01/2020


pub