Handsfree bellen met een hoortoestel? Het kan! En nog veel meer…

Laatst bijgewerkt: november 2019

nieuws

Elke dag vinden er nieuwe ontwikkelingen plaats op het gebied van technologie. Telefoongesprekken, berichten, e-mails, tv en verschillende apps spelen een belangrijke rol in ons leven. De Phonak Marvel hoortoestellen zijn ontworpen om moeiteloos verbinding te maken met uw alledaagse elektronica en tegelijkertijd een helder, vol geluid te bieden. 

ad_Phonak_Image1.jpg
Phonak Marvel, een multifunctioneel wonder
Al 70 jaar lang streeft Phonak er continu naar om hoortoestellen te ontwikkelen die de levens van mensen verbeteren. Met ieder nieuw Phonak product hebben we de grenzen van gehoortechnologie verlegd om oplossingen te ontwikkelen die uitstekende geluidskwaliteit bieden, eenvoudig te gebruiken zijn en een werkelijk gevoel van welzijn bieden.

Onze nieuwste creatie is het resultaat van jarenlang intensief onderzoek en ontwikkeling die nu samenkomen in één wonderbaarlijk technologisch meesterwerk. Wij hebben ons gericht op wat u vraagt en verwacht van een eersteklas hoortoestel: een heldere, volle luisterervaring met ongekend gebruiksgemak. Door deze filosofie te combineren met moderne technologie, hebben we een multifunctioneel hoortoestel ontwikkeld dat een ‘liefde op het eerste geluid’-ervaring biedt.
Wat maakt Marvel nog wonderbaarlijker?
Marvel is het enige hoortoestel dat rechtstreeks verbinding kan maken met uw iOS- of Android-smartphone, of andere telefoons met Bluetooth®-functionaliteit om zo elk type audio naar uw oren te streamen. U kunt ook echte handsfree telefoongesprekken houden via de hoortoestelmicrofoons die uw stem opvangen. Oproepen kunnen beantwoord of genegeerd worden met een eenvoudige druk op de knop op uw hoortoestel, zelfs als de telefoon zich helemaal aan de andere kant van de kamer bevindt. Daarnaast is het mogelijk om in te stellen dat uw telefoonmeldingen hoorbaar zijn via uw Marvel hoortoestellen. Dat is nog niet alles. Marvel biedt ook stereo-geluidskwaliteit voor het streamen
van muziek, video's, e-books, podcasts en veel meer!

ad_Phonak_Image2_NL.jpg

Liefde op het eerste geluid … elke dag opnieuw!
Vanaf het moment dat u voor het eerst uw Marvel hoortoestellen inbrengt, kunt u een ongeëvenaarde geluidskwaliteit verwachten. Dit hebben we voor elkaar gekregen door de bewezen prestaties van onze technologie als basis te gebruiken en ze op alle mogelijke manieren te verbeteren, zodat uw Marvel in zelfs de meest uitdagende omgevingen werkt zoals u verwacht.
Deze nieuwe generatie Phonak-technologie herkent en past zich automatisch aan om precies aan te sluiten bij meer luistersituaties dan ooit tevoren. U profiteert van betere spraakverstaanbaarheid in rumoer en een lagere luisterinspanning. Bovendien zult u versteld staan van hoe goed uw hoortoestellen presteren in het dagelijks leven. Tenslotte kunt u met een goed gehoor vaker aan dingen deelnemen en beter communiceren en dat leidt tot een goed gevoel! Tel daar de heldere geluidskwaliteit, krachtige oplaadbare accu's en verbindingsmogelijkheden met smartphones en tv bij op en u hebt een goede reden om helemaal weg te zijn van Marvel ... iedere dag opnieuw!

ad_Phonak_Image3_NL.jpg

Is de nieuwe Phonak Marvel iets voor u? Ga langs bij een audioloog voor advies en een gratis hoortest. U vindt uw dichtstbijzijnde audioloog hier.


bron: ingezonden mededeling: Phonak