ad

Nieuwsbrief ma 9 dec

Laatst bijgewerkt: december 2019
Gezondheid
Nieuwsbrief
maandag 9 december

7 tips voor gezonde lucht in huis

De luchtkwaliteit binnenshuis is er soms slechter aan toe dan de buitenlucht. Maar gelukkig kunnen we heel wat doen om de lucht in onze woning clean en gezond te houden.
Lees meer,...
gezondheid.be
Gezondheid.be

Verband tussen Google en hartritmestoornissen

UGent onderzoekers toonden aan hoe de netwerknodes die Google gebruikt om internetsurfen te stroomlijnen, ook gebruikt kunnen worden om de werking van ons hart beter te begrijpen.

Lees meer,...

Gezondheid.be

Een stukje kip past in een gezonde voeding

ADVERTORIAL
Kip zorgt voor variatie op het menu. Een stukje kip brengt van nature belangrijke voedingsstoffen aan. Een kippenfilet is bovendien zeer mager vlees. Kip past dus prima in een gezonde voeding.

Stil hier je honger naar meer info.

Gezondheid.be

Vlaming eet te weinig peulvruchten

Kikkererwten, witte bonen, linzen…. we kennen en eten ze te weinig. Meer dan 1 op 4 Vlamingen slaagt er niet in om één, laat staan meerdere peulvruchten op te noemen. 

Lees meer,...

Gezondheid.be

Test: loop jij risico op osteoporose?

Ben je ook 1 van de 3 vrouwen of 1 van de 5 mannen die in haar of zijn leven zal geconfronteerd worden met osteoporose? Test jezelf in 1 minuut!

Lees meer,...

Gezondheid.be

Een op de 20 universiteitsstudenten gebruikt stimulerende geneesmiddelen om beter te studeren

Het FAGG bevroeg meer dan 12 000 Franstalige universiteitsstudenten over het gebruik van stimulerende geneesmiddelen. Hieruit blijkt dat 5% van deze studenten stimulerende geneesmiddelen gebruikt in de hoop hun studieprestaties te verbeteren.

Lees meer,...

Gezondheid.be

Voor het eerst minder gevorderde dikkedarmkankers in Vlaanderen dankzij bevolkingsonderzoek

De screening van de bevolking op kanker werpt zijn vruchten af. Het aantal gevorderde dikkedarmkankers in Vlaanderen ligt voor het eerst lager dan in 2013, toen het brede bevolkingsonderzoek startte.

Lees meer,...

Meest gelezen
NUTTIGE LINKS OP GEZONDHEID .BE


verschenen op : 09/12/2019 , bijgewerkt op 13/12/2019
ad


pub