ad

Nieuwsbrief di 3 dec

Laatst bijgewerkt: december 2019
Gezondheid
Nieuwsbrief
dinsdag 3 december

Haarverlies bij vrouwen: wat zijn de redenen en wat doe je eraan?

Voor een vrouw is de haardos een deel van haar identiteit. Als dat haar plots ferm begint uit te vallen, is er dan ook serieuze paniek! Wat zijn de redenen van haarverlies bij vrouwen en wat doe je eraan?
Lees meer,...
gezondheid.be
Gezondheid.be

Kinderen bijzonder kwetsbaar voor klimaatcrisis

Omdat hun lichaam en immuunsysteem zich nog volop ontwikkelen, zijn kinderen uitermate vatbaar voor de gezondheidsrisico’s gerelateerd aan de klimaatverandering, zoals ziektes en milieuvervuiling.

Lees meer,...

Gezondheid.be

Chronische hoest en kortademigheid zijn niet altijd zo onschuldig

ADVERTORIAL
Stel dat je iemand tegenkomt die hoest en snel buiten adem is. Denk je dan ook aan astma? Dat is mogelijk, maar ook andere ernstige aandoeningen kunnen de oorzaak zijn. Klachten en symptomen goed onderscheiden is daarom van groot belang.

Waarop moet je letten?

Gezondheid.be

Waarom word je wagenziek?

Vooral in de bergen en bij heftige bochten is het soms allesbehalve comfortabel als bijrijder. Hoe komt het dat je als bestuurder nooit wagenziek wordt en als passagier wel?

Lees meer,...

Gezondheid.be

10 tips tegen gesprongen lippen

‘s Winters is de lucht koud en bevat hij weinig vocht. Je hebt dan sneller last van een droge, ruwe huid die gemakkelijk gaat schilferen. De lippen zijn bijzonder gevoelig voor dit fenomeen.

Lees meer,...

Gezondheid.be

Hoe kalmeer je een huilende baby?

Elke baby huilt, de ene al wat meer dan de andere, om duidelijk te maken dat hij zorg of aandacht nodig heeft. Wat kan er allemaal aan de hand zijn en hoe troost je een pasgeborene?

Lees meer,...

Gezondheid.be

Hoe veilig zijn ballonnen?

Ballonnen worden vooral van latex gemaakt. Bij het maken van latex kunnen nitrosamines ontstaan. Dit zijn kankerverwekkende stoffen...

Lees meer,...

Meest gelezen
NUTTIGE LINKS OP GEZONDHEID .BE


verschenen op : 03/12/2019 , bijgewerkt op 04/12/2019
ad


pub