ad

Nieuwsbrief ma 2 dec

Laatst bijgewerkt: december 2019
Gezondheid
Nieuwsbrief
maandag 2 december

Gelukkiger met een minder gevulde kleerkast

Een overvolle kleerkast maakt je niet gelukkig. Meer zelfs, ze bezorgt je (keuze)stress. In deze zes stappen leer je hoe je je kleerkast een ‘minimalistische look’ geeft: minder gevuld maar beter ingevuld!
Lees meer,...
gezondheid.be
Gezondheid.be

Mannen met borstkanker gaan vaak laat naar een arts

Veel mensen zijn zich niet bewust dat óók mannen borstkanker kunnen krijgen. Een van de gevolgen hiervan is dat mannen, met klachten die kunnen wijzen op borstkanker, niet direct naar een dokter stappen. 

Lees meer,...

Gezondheid.be

Handsfree bellen met een hoortoestel? Het kan! En nog veel meer…

ADVERTORIAL
Telefoongesprekken, e-mails, tv en apps spelen een belangrijke rol in ons leven. De Phonak Marvel hoortoestellen zijn ontworpen om moeiteloos verbinding te maken met je alledaagse elektronica en tegelijkertijd een helder, vol geluid te bieden.

Lees hier alles over Marvel

Gezondheid.be

Slaapapneu-test

Het slaapapneu-syndroom is een stoornis waarbij het zachte gehemelte van de slaper zich tijdens de slaap zodanig ontspant, dat normaal ademen een probleem wordt. Leer er meer over dankzij onze test.

Lees meer,...

Gezondheid.be

Het is nu tijd voor de griepvaccinatie

Een griepprikje tussen half oktober en half december is voor kwetsbare groepen ideaal. De antistoffenconcentratie is immers het hoogst in de eerste weken/maanden na vaccinatie.

Lees meer,...

Gezondheid.be

Geef bloed(plaatjes) dit eindejaar

Op het einde van het jaar rekent Het Rode Kruis éxtra hard op jouw hulp. Want er zijn veel patiënten die ook de feestdagen in het ziekenhuis doorbrengen.

Lees meer,...

Gezondheid.be

Pompoensoep

Pompoen, wortel, clementines en kurkuma ... nog meer oranje kan het niet worden. Een hartverwarmende soep voor koude winterdagen.

Lees meer,...

Meest gelezen
NUTTIGE LINKS OP GEZONDHEID .BE


verschenen op : 02/12/2019 , bijgewerkt op 03/12/2019
ad


pub