Nieuwsbrief ma 25 nov

Laatst bijgewerkt: november 2019
Gezondheid
Nieuwsbrief
maandag 25 november

Het verhaal van Evy: leven met migraine

Migraine, we weten allemaal wel min of meer wat het inhoudt, maar toch zijn er nog heel wat misvattingen rond deze aandoening. Hoog tijd dus om eens een boekje open te doen over deze mysterieuze stoorzender. We gingen luisteren naar het verhaal Evy Gruyaert.
Lees meer,...
gezondheid.be
Gezondheid.be

Brits onderzoek voedt hoop op bloedtest voor borstkanker

Onderzoekers van de Britse Universiteit van Nottingham hebben belangrijke stappen gezet in de opsporing van borstkanker. Ze hebben namelijk een bloedtest ontwikkeld die borstkanker in een vroeg stadium kan opsporen, tot vijf jaar voordat de eerste waarneembare symptomen opduiken.

Lees meer,...

Gezondheid.be

Hoe sterk is jouw afweersysteem?

ADVERTORIAL
Je weerstand is jouw natuurlijke bescherming. Een goede immuniteit betekent ook een goede balans tussen slaap, voeding, ontspanning, sport en plezier. Vind jij deze balans? Is jouw immuunsysteem sterk en krachtig?

Doe de test!

Gezondheid.be

Ken jij het verschil tussen een griep en een verkoudheid? Doe de test!

Kan griep leiden tot een longontsteking? Vertonen griep en verkoudheid dezelfde symptomen? En worden ze op dezelfde manier verspreid? Test je kennis en verbeter ze!

Lees meer,...

Gezondheid.be

Meer dan tachtig procent van adolescenten beweegt te weinig

Een zittende levensstijl gericht op schermen bedreigt de gezondheid van jongeren. Dat stelt de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) in een studie.

Lees meer,...

Gezondheid.be

Beperkt aantal levensmiddelen in België bevat te veel minerale olie

Uit een onderzoek van Sciensano bleek dat 16 van de 200 levensmiddelen die werden getest op de aanwezigheid van minerale olie de actiedrempels van het Voedselagentschap overschreden.

Lees meer,...

Gezondheid.be

Gevlochten Parmezaanbrioche

Deze brioche ziet er niet alleen indrukwekkend uit, ze smaakt ook spectaculair. Neem er de tijd voor, het is de moeite meer dan waard.

Lees meer,...

Meest gelezen
NUTTIGE LINKS OP GEZONDHEID .BE


verschenen op : 25/11/2019 , bijgewerkt op 26/11/2019


pub