ad

Nieuwsbrief vrij 8 nov

Laatst bijgewerkt: november 2019
Gezondheid
Nieuwsbrief
vrijdag 8 november

Is suiker de oorzaak van diabetes?

Diëten die suiker volledig weglaten uit het voedingspatroon zouden ziektes zoals diabetes type 2 kunnen voorkomen en zelfs genezen. Maar is dat wel zo?
Lees meer,...
gezondheid.be
Gezondheid.be

Hoe fiets je veilig in het donker?

We zetten de richtlijnen voor verlichting en reflectoren bij het fietsen even op een rij en geven mee wat je nog extra kunt doen om je veiligheid als fietser te verhogen. 

Lees meer,...

Gezondheid.be

Hoe stop je diarree?

ADVERTORIAL
Preventietips om diarree te voorkomen? Het begint allemaal bij een schone koelkast. Als je het basisonderhoud van je koelkast negeert, wordt het al snel een paradijs voor bacteriën. Kom snel te weten hoe je dit doet en hoe je diarree voorkomt en stopt.

Lees meer hierover in het artikel

Gezondheid.be

Kunnen pompoenen giftig zijn?

Niet alle pompoenachtigen zijn eetbaar. Sommigen soorten kunnen zelfs tot vergiftiging leiden, omdat ze cucurbatines bevatten. Dat zijn giftige stoffen die uiterst bitter smaken en lokaal irriterend werken.

Lees meer,...

Gezondheid.be

Bescherm jezelf tegen infecties: zo was je je handen correct

Veel microben die infecties veroorzaken, worden vooral overgedragen via de handen. Regelmatig de handen wassen is dus de boodschap.

Lees meer,...

Gezondheid.be

Hartspierziekte in de familie? Laat je testen

Erfelijke hartspierziekten zijn voor vijftig procent overerfbaar. Als een van je ouders, broer of zus dit heeft, is de kans dus aanzienlijk dat jij dezelfde mutatie in je DNA hebt. 

Lees meer,...

Gezondheid.be

Ketonen in de strijd tegen lymfoedeem

Ketonen, intussen goed bekend omdat heel wat wielrenners ze nemen, worden door ons lichaam op een natuurlijke manier aangemaakt, wanneer we door onze voorraad koolhydraten heen zijn en vetten beginnen te verbranden.

Lees meer,...

Meest gelezen
NUTTIGE LINKS OP GEZONDHEID .BE


verschenen op : 08/11/2019 , bijgewerkt op 09/11/2019
ad


pub