ad

Nieuwsbrief vrij 1 nov

Laatst bijgewerkt: november 2019
Gezondheid
Nieuwsbrief
vrijdag 1 november

Als je woedend wordt van alledaagse geluiden...

We storen ons allemaal wel eens aan iemands gesnuif of gesmak. Maar bij misofonie gaat het om veel meer dan een gewone ‘ergernis’. Het is een directe, intense afkeer van een specifiek geluid. 
Lees meer,...
gezondheid.be
Gezondheid.be

Hoe herken je een hartstilstand?

Een hartstilstand kan iedereen overkomen, ongeacht de leeftijd. Deze aandoening is de meest voorkomende oorzaak van plotse dood, waarbij een ogenschijnlijk gezonde persoon binnen het uur na het begin van symptomen kan sterven.

Lees meer,...

Gezondheid.be

Last van spierkrampen? Zo voorkom je ze.

ADVERTORIAL
Spierkrampen of spasmen: iedereen heeft er wel eens last van. Er kunnen verschil-lende oorzaken aan de basis liggen van je klachten. Maar wat je vooral wil weten, is hoe je die pijnlijke spiersamentrekkingen voorkomt en verlicht. Onze tips op een rij.

Lees meer,...

Gezondheid.be

Hoe lang moet je foliumzuur gebruiken tijdens de zwangerschap?

Alle vrouwen met zwangerschapswens of die net zwanger zijn geworden wordt aangeraden om extra foliumzuur te nemen. Foliumzuur helpt neuraalbuisdefecten te voorkomen als het bij het begin van de zwangerschap, en liefst al op voorhand, dagelijks wordt ingenomen.

Lees meer,...

Gezondheid.be

Meer vergiftigingen met ratten- en muizengif op basis van alfa-chloralose

Volgens het Nederlandse Nationaal Vergiftigingen Informatie Centrum neemt het aantal vergiftigingen met ratten- en muizengif op basis van alfa-chloralose toe. Ook in ons land signaleert het Antigifcentrum een toename van het aantal vergiftigingen.

Lees meer,...

Meest gelezen
NUTTIGE LINKS OP GEZONDHEID .BE


verschenen op : 01/11/2019 , bijgewerkt op 04/11/2019
ad


pub