ad

Nieuwsbrief do 24 okt

Laatst bijgewerkt: oktober 2019
Gezondheid
Nieuwsbrief
donderdag 24 oktober

Winterblues: wat kan je doen tegen een winterdip?

Wanneer de dagen korter worden, hebben heel wat mensen last van een winterdip. Bij sommigen kan het zo erg zijn, dat ze een echte winterdepressie krijgen. Enkele tips om de donkere maanden zonder problemen te overbruggen.
Lees meer,...
gezondheid.be
Gezondheid.be

Kans op borstkanker bij transvrouwen stijgt na hormonale behandeling

Na een hormoonbehandeling hebben transgendervrouwen een hogere kans op borstkanker dan voor hun transitie. Zij zouden moeten deelnemen aan de normale borstkankerscreening. Hun kans is wel lager dan die van vrouwen die geen transitie hebben ondergaan.

Lees meer,...

Gezondheid.be

Last van spierkrampen? Zo voorkom je ze.

ADVERTORIAL
Spierkrampen of spasmen: iedereen heeft er wel eens last van. Er kunnen verschillende oorzaken aan de basis liggen van je klachten. Maar wat je vooral wil weten, is hoe je die pijnlijke spiersamentrekkingen voorkomt en verlicht. 

Lees meer,...

Gezondheid.be

MijnAfweer.nl voor vragen over het afweersysteem

De Nederlandse Vereniging voor Immunologie (NVVI) legt op de website mijnafweer.nl op een eenvoudige én wetenschappelijk betrouwbare manier uit hoe het afweersysteem werkt.

Lees meer,...

Gezondheid.be

Vijf tips om voldoende water te drinken (of te eten)

Als je je lichaam voldoende wilt hydrateren, moet je zo’n anderhalve liter per dag naar binnen werken. Met deze tips maak je het jezelf gemakkelijker om die dagelijkse hoeveelheid te halen.

Lees meer,...

Gezondheid.be

Infosessie: Dementie: Het lerend vermogen van mensen met dementie

Het leervermogen blijft bij dementie nog lange tijd bestaan, alleen werkt het op een andere manier dan bij gezonde mensen. Leer er alles over tijdens deze vorming.

Lees meer,...

Gezondheid.be

Wok met kip en groenten

Geen tijd om te koken? Haal dan maar snel je wok boven. Binnen het halfuur geniet je van deze wok met kip en groentjes. En wees zeer niet bang om te experimenteren met andere groenten.

Lees meer,...

Meest gelezen
NUTTIGE LINKS OP GEZONDHEID .BE


verschenen op : 24/10/2019 , bijgewerkt op 25/10/2019
ad


pub