Nieuwsbrief do 17 okt

Laatst bijgewerkt: oktober 2019
Gezondheid
Nieuwsbrief
donderdag 17 oktober

Ken jij de 10 alarmsignalen van kanker?

Als deze 10 alarmsignalen hardnekkig zijn of zich herhalen, spreek je er best je dokter over aan. Alleen je arts is in staat om te bepalen of een hardnekkige onregelmatigheid te maken heeft met kanker.

Lees meer,...
gezondheid.be
Gezondheid.be

Werkt mindfulness even goed als antidepressiva?

Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat mindfulness een gunstig effect kan hebben op allerlei psychische klachten, zoals depressie en angst. Mindfulness is echter geen wondermiddel dat voor alle psychische problemen zal werken. 

Lees meer,...

Gezondheid.be

Hoe stop je diarree ?

ADVERTORIAL

Preventietips om diarree te voorkomen? Het begint allemaal bij een schone koelkast. Als je het basisonderhoud van je koelkast negeert, wordt het al snel een paradijs voor bacteriën. Klik hier om te weten hoe je dit doet en hoe je diarree voorkomt en stopt.

Lees meer hierover in het artikel

Gezondheid.be

Zo pel je een hardgekookt ei in 1, 2, 3

Een hardgekookt eitje bij het ontbijt of in een slaatje is heerlijk en voedzaam, maar het valt niet altijd mee om het snel en mooi te pellen. Gelukkig kan je dat eenvoudig oplossen.

Lees meer,...

Gezondheid.be

Minder dan 10 procent van Vlaamse jongeren rookt nog dagelijks

Minder dan tien procent van de Vlaamse jongeren rookt nog dagelijks, blijkt uit nieuw onderzoek. In vijf jaar tijd is het aandeel meer dan gehalveerd.

Lees meer,...

Gezondheid.be

Veel fouten op sociale media over medicatie bij zwangerschap

Op sociale media wordt regelmatig gepost over de veiligheid van medicijnen voor zwangere vrouwen. Maar veel van die berichten bevatten onjuiste informatie.

Lees meer,...

Gezondheid.be

Infosessie: Levenseinde Informatie Forum

Hoe kan ik de regie over mijn leven en het levenseind mee in handen nemen? Wat kan ik nu reeds op papier zetten voor later indien ik het niet meer kan zeggen?

Lees meer,...

Meest gelezen
NUTTIGE LINKS OP GEZONDHEID .BE


verschenen op : 17/10/2019 , bijgewerkt op 21/10/2019


pub