ad

Nieuwsbrief ma 14 okt

Laatst bijgewerkt: oktober 2019
Gezondheid
Nieuwsbrief
maandag 14 oktober

Angsten en fobieën, pick your own

Begrippen zoals 'claustrofobie' en' vliegangst', daarmee is iedereen vertrouwd. Maar er bestaan honderden soorten fobieën en angsten. Heb jij ooit al gehoord van 'emetofobie' of 'brontofobie'?
Lees meer,...
gezondheid.be
Gezondheid.be

De bedwants breekt door in België

Ongediertebestrijders zien een piek in het aantal aanvragen voor de bestrijding van bedwantsen. In de eerste vier maanden van 2019 werden er in België evenveel waargenomen als in heel 2018.

Lees meer,...

Gezondheid.be

Hoe je prikkelbare darmen in toom houden?

ADVERTORIAL
Een opgeblazen gevoel, buikloop, verstopping … Het prikkelbare darm syndroom veroorzaakt heel wat onaangename chronische spijsverteringsproblemen. Gelukkig is het syndroom niet levensbedreigend, en zijn de symptomen eenvoudig te verzachten.

Ontdek meer

Gezondheid.be

Geef bloed(plaatjes) dit eindejaar

Op het einde van het jaar rekent Het Rode Kruis éxtra hard op jouw hulp. Zet de dagen waarop je bloed(plaatjes) kan gaan geven nu alvast in je agenda!

Lees meer,...

Gezondheid.be

Recuperatie-test van je hart

Het is interessant deze test te doen na de winter, als je niet getraind hebt, en na de zomer, als je meer lichaamsbeweging hebt gehad.

Lees meer,...

Gezondheid.be

Minder dan 10 procent van Vlaamse jongeren rookt nog dagelijks

Minder dan tien procent van de Vlaamse jongeren rookt nog dagelijks, blijkt uit nieuw onderzoek. In vijf jaar tijd is het aandeel meer dan gehalveerd. 

Lees meer,...

Gezondheid.be

Gelakte aubergines met conferencepeer en Seppes barbecuelak

BBQ in de herfst, waarom niet? Zelfs een veggie gerecht kan buiten op de grill worden bereid. Op een mooie Indian-summer-dag smaken deze gelakte aubergines met peer hemels lekker.

Lees meer,...

Meest gelezen
NUTTIGE LINKS OP GEZONDHEID .BE


verschenen op : 14/10/2019 , bijgewerkt op 16/10/2019
ad


pub