ad

Nieuwsbrief di 8 okt

Laatst bijgewerkt: oktober 2019
Gezondheid
Nieuwsbrief
dinsdag 8 oktober

Hoe weet je dat je gehoorschade hebt?

Gehoorschade ontstaat doordat de trilharen in het binnenoor beschadigd raken. Dit kan het gevolg zijn van het ouder worden, maar kan ook gebeuren door te veel blootstelling aan harde geluiden. Hoe weet je wanneer dat het geval is?
Lees meer,...
gezondheid.be
Gezondheid.be

Studenten en druggebruik: nieuw platform voor advies aan ouders

De studententijd is een periode van meer vrijheid en zelfstandigheid. Dat kan risico’s met zich meebrengen. Met een nieuwe website helpt de Druglijn ouders om de vinger aan de pols te houden.

Lees meer,...

Gezondheid.be

Nerveus? Slaapproblemen? Lig jij er ook wakker van?

ADVERTORIAL
Dit zijn veelbesproken onderwerpen. Dramatiseer ik de situatie? Ben ik té bezorgd? Is er een behandeling nodig of gaat het vanzelf over? Is mijn aanpak wel de juiste? Allemaal vragen die door je hoofd spoken.

Lees meer,...

Gezondheid.be

Hoe vermijd je dat stress ontaardt in een burn-out?

Wanneer wordt stress problematisch en kan die ontaarden in een burn-out? En hoe kan je gevaarlijke stress aanpakken of beter nog voorkomen? We vroegen het aan Hilde Mariën.

Lees meer,...

Gezondheid.be

Handen wassen op een festival!

Oorbescherming mee naar een festival is inmiddels bijna vanzelfsprekend. Wetenschappers adviseren bezoekers nu om ook zelf te zorgen voor een ontsmettingsmiddel voor de handen.

Lees meer,...

Gezondheid.be

Verhoogd risico op (borst)kanker door fruitsap?

Volgens een studie in Frankrijk zou het drinken van suikerrijke dranken, inclusief (ongezoet) fruitsap, het risico op sommige kankers, zoals borstkanker, verhogen.

Lees meer,...

Gezondheid.be

Red de omelet

Een omelet is zo eenvoudig dat ze soms aan onze aandacht ontsnapt. Jammer, want het is een degelijk, snel en goedkoop gerecht dat koks uit penibele eetsituaties kan redden. Een paar recepten...

Lees meer,...

Meest gelezen
NUTTIGE LINKS OP GEZONDHEID .BE


verschenen op : 08/10/2019 , bijgewerkt op 09/10/2019
ad


pub