ad

Nieuwsbrief do 3 okt

Laatst bijgewerkt: november 2019
Gezondheid
Nieuwsbrief
donderdag 3 oktober

Een overslaande hartslag: wat is het en wat kan je eraan doen?

Normaal slaat je hart in rust, in een regelmatig ritme, 60 tot 80 keer per minuut. Bij een hartoverslag slaat het hart een keer extra. Als dat af en toe gebeurt, is er meestal geen probleem. Gebeurt het vaker dan moet je een huisarts raadplegen.
Lees meer,...
gezondheid.be
Gezondheid.be

Is een plastic snijplank hygiënischer dan een houten snijplank?

Kunststof of hout, het maakt niets uit als je de plank op de juiste manier gebruikt. Er is vooral een verschil in het onderhoud van de snijplank.

Lees meer,...

Gezondheid.be

Last van spierkrampen? Zo voorkom je ze.

ADVERTORIAL
Spierkrampen of spasmen: iedereen heeft er wel eens last van. Er kunnen verschillende oorzaken aan de basis liggen van je klachten. Maar wat je vooral wil weten, is hoe je die pijnlijke spiersamentrekkingen voorkomt en verlicht. Onze tips op een rij.

Meer weten over Spascupreel®? Klik hier.

Gezondheid.be

Nationale Alzheimer Liga lanceert nationaal noodnummer

Mensen met de ziekte van Alzheimer voelen zich vaak verkeerd begrepen en zitten in een sociaal isolement. Daarom lanceert De Nationale Alzheimer Liga een campagne rond een gratis nummer dat voor iedereen vlot bereikbaar is.

Lees meer,...

Gezondheid.be

Aantal kinderen met stoelgangproblemen neemt toe

Specialisten maken zich zorgen: kinderen zijn niet alleen later zindelijk, ze zijn ook almaar vaker geconstipeerd. Dat kan vervelende gevolgen hebben...

Lees meer,...

Gezondheid.be

Hoge Gezondheidsraad lanceert nieuwe richtlijnen om gezond te eten

De Hoge Gezondheidsraad heeft een lijst van 5 vuistregels en 7 prioriteiten samengesteld waarmee iedere Belg gezonde levensjaren kan winnen door gezond te eten. 

Lees meer,...

Gezondheid.be

Infosessie: Hoogsensitiviteit

Wat als… gevoelens, woorden, prikkels, extra diep binnenkomen, terwijl anderen daar geen of minder last van lijken te hebben?

Lees meer,...

Meest gelezen
NUTTIGE LINKS OP GEZONDHEID .BE


verschenen op : 03/10/2019 , bijgewerkt op 17/11/2019
ad


pub