Nieuwsbrief vrij 27 sept

Laatst bijgewerkt: september 2019
Gezondheid
Nieuwsbrief
vrijdag 27 september

Hoe omgaan met geleidelijk gehoorverlies op oudere leeftijd?

Veel 50-plussers horen minder goed: ze merken dat ze zwakke of hoge geluiden niet goed meer horen en dat gesprekken soms moeilijk verstaanbaar zijn in aanwezigheid van achtergrondgeluid, zoals muziek. 
Lees meer,...
gezondheid.be
Gezondheid.be

Mogelijke effecten van gelijktijdig gebruik medicijnen en voedingssupplementen

Medicijnen en voedingssupplementen kunnen elkaar beïnvloeden. Bepaalde voedingssupplementen kunnen de werking van een medicijn veranderen. Aan de andere kant kunnen sommige medicijnen de opname van voedingsstoffen in het lichaam verminderen.

Lees meer,...

Gezondheid.be

Een ei is voedzamer dan je denkt.

ADVERTORIAL
Een eitje bij het ontbijt, een omelet met groenten, enkele schijfjes hardgekookt ei in een slaatje. Een ei is lekker en veelzijdig. Maar er is meer. Het brengt ook veel essentiële voedingsstoffen aan die bijdragen tot een gezonde voeding.

Lees meer,...

Gezondheid.be

Klachten door te weinig vitamine B12?

Hebt je last van vermoeidheid? Duizeligheid? Concentratieproblemen? Nogal wat mensen schrijven dergelijke klachten toe aan een tekort aan vitamine B12. Meestal is dat echter niet het geval.

Lees meer,...

Gezondheid.be

Komt een verkoudheid alleen in de herfst en winter voor?

Je kan het hele jaar door een verkoudheid krijgen. Maar verkoudheden komen wel meer in herfst en winter voor. Hoe komt dat?

Lees meer,...

Gezondheid.be

Zit je kind goed in z'n vel?

We leven in een drukke, prestatiegerichte maatschappij. Ook kinderen en jongeren ervaren dit. Druk om goede cijfers te halen, zinvolle hobby’s te hebben en enkel leuke ervaringen te delen op sociale media.

Lees meer,...

Gezondheid.be

Kan ik met een vegetarische voeding mijn risico op het krijgen van kanker verlagen?

Minder (rood) vlees eten verkleint de kans op het krijgen van darmkanker. Het eten van meer fruit en groenten verlaagt het risico op het krijgen van kanker.

Lees meer,...

Meest gelezen
NUTTIGE LINKS OP GEZONDHEID .BE


verschenen op : 27/09/2019 , bijgewerkt op 29/09/2019


pub