Nieuwsbrief ma 23 sept

Laatst bijgewerkt: september 2019
Gezondheid
Nieuwsbrief
maandag 23 september

Product in de kijker: quinoa

Quinoa wordt in één adem genoemd met couscous en andere korrelgranen, maar eigenlijk is het geen graansoort. Wat het wél is? Een product dat weinig bereidingswerk vraagt en je helpt om mooi, fit en slank te blijven!
Lees meer,...
gezondheid.be
Gezondheid.be

Hartfalen: oorzaken, symptomen en behandeling

Bij hartfalen is het hart sterk uitgezet en kan het per contractie slechts een kleine hoeveelheid bloed uit pompen.
De laatste jaren is het aantal patiënten met hartfalen sterk toegenomen. Belangrijk dus om goed te begrijpen wat er juist mis gaat...

Lees meer,...

Gezondheid.be

Geef een blaasontsteking geen kans!

ADVERTORIAL
Herken je deze symptomen: vervelende pijn in de onderbuik, branderig gevoel tijdens het plassen, meer gevoel van plasdrang en vaak in kleine hoeveelheden? Misschien moet je dan aan een blaasontsteking denken... Gelukkig bestaat er een natuurlijke oplossing met bewezen doeltreffendheid: Uri-cran Forte.

Meer info over Uri-Cran Forte

Gezondheid.be

Grote mensen lopen meer kans op kanker

Een nieuwe studie met gegevens van ruim 5,5 miljoen Zweedse mannen en vrouwen bevestigt dat het risico op kanker toeneemt met de lichaamslengte: elke tien centimeter erbij vergroot de kans op de ziekte.

Lees meer,...

Gezondheid.be

Keizersnede veroorzaakt slechte darmbacteriën

Baby’s die via een keizersnede ter wereld worden gebracht, hebben vaker ziekteverwekkende bacteriën in hun darmen dan baby’s die op natuurlijke wijze zijn geboren.

Lees meer,...

Gezondheid.be

Omgevingsfactoren spelen belangrijke rol bij het stapelen van eiwit in hersenen

Een van de eerste processen in de ontwikkeling van de ziekte van Alzheimer is het stapelen van het amyloid eiwit in de hersenen. Tot op heden werd gedacht dat meerdere erfelijke factoren hiervoor verantwoordelijk waren, hetzij als oorzaak, hetzij als risicofactor.

Lees meer,...

Gezondheid.be

Spinazie met tomaat en halloumi

Aan de hand van dit recept bereid je een eenpansgerecht dat klaar is in tien minuten en volledig past in het KETO-dieet. Smullen!

Lees meer,...

Meest gelezen
NUTTIGE LINKS OP GEZONDHEID .BE


verschenen op : 23/09/2019 , bijgewerkt op 24/09/2019


pub