Nieuwsbrief do 19 sept

Laatst bijgewerkt: september 2019
Gezondheid
Nieuwsbrief
donderdag 19 september

Handleiding voor het stoppen met antidepressiva

Het abrupt stoppen, onderbreken of plots omschakelen van een antidepressivum kan leiden tot onttrekkingsverschijnselen. Daarom moet het stopzetten of overschakelen op een ander antidepressivum geleidelijk gebeuren.
Lees meer,...
gezondheid.be
Gezondheid.be

Onderzoekers stap dichter bij genezing aids

Onderzoekers van het UZ-Gent hebben een belangrijke stap gezet om het hiv-virus op termijn te kunnen uitschakelen en aids definitief te genezen.

Lees meer,...

Gezondheid.be

Waarom kurkuma voor soepele gewrichten ?

ADVERTORIAL
Kurkuma is niet meer weg te denken in de keuken. Steeds meer mensen gebruiken kurkuma ook als supplement in hoge(re) dosissen. Wil je weten hoeveel kurkuma je dagelijks nodig hebt om echt werkzaam te zijn voor spieren en gewrichten, geheugen, etc? 

Lees meer,...

Gezondheid.be

Waarom geen neonatale screening op spierziekte SMA?

Recent verscheen in de media dat het Agentschap Zorg en Gezondheid in Vlaanderen geen screening bij pasgeboren baby’s wil organiseren voor de zeldzame spierziekte Spinale spierattrofie of SMA, terwijl dat in Wallonië wel gebeurt.

Lees meer,...

Gezondheid.be

Start 2 Yoga - les 7: kinder duo yoga

In deze zevende yoga-sessie zijn de kinderen weer aan de beurt. Deze keer doen ze de oefeningen per twee. Stuk voor stuk ideale oefeningen om te bewegen en vriendschapsbanden te smeden.

Lees meer,...

Meest gelezen
NUTTIGE LINKS OP GEZONDHEID .BE


verschenen op : 19/09/2019 , bijgewerkt op 24/09/2019


pub