Nieuwsbrief di 17 sept

Laatst bijgewerkt: september 2019
Gezondheid
Nieuwsbrief
dinsdag 17 september

Zalige stretching voor de voeten

Heb je een lange dag moeten rechtstaan? Heb je last van pijnlijke voeten? Met deze gemakkelijke stretchoefeningen ben je daar meteen van verlost.
Lees meer,...
gezondheid.be
Gezondheid.be

Ochtend- of avondmens? VUB-wetenschappers ontdekken twee nieuwe chronotypes

Naast de gekende ‘ochtend’- en ‘avondmensen’ bestaan er wellicht nog twee andere types: het ‘dutterstype' en het ‘namiddagtype'. Welk ritme past het best bij jou?

Lees meer,...

Gezondheid.be

Hoe kan je darmkanker voorkomen?

ADVERTORIAL
Iedere dag krijgen 23 Belgen te horen dat ze darmkanker hebben. Iedere dag sterven er 10 Belgen aan darmkanker. Dit is in een “welvaartstaat” onaanvaardbaa. Meer informatie en meer voorlichting moeten en kunnen deze dramatische cijfers verminderen.

Lees meer hoe we darmkanker een halt kunnen toeroepen

Gezondheid.be

Ziekenhuisinfecties dodelijker dan het verkeer

Een ziekenhuisinfectie is een infectie die na de opname in het ziekenhuis ontstaat. Elk jaar sterven er meer mensen aan zo'n ziekenhuisinfectie dan aan verkeersongevallen. 

Lees meer,...

Gezondheid.be

Waarom word jij helemaal lek geprikt door muggen en je partner niet?

Je herkent het vast: wanneer je na een zwoele zomernacht 's ochtends wakker wordt, zit jij onder de muggenbeten, maar je bedpartner blijkt ongeschonden! Hoe kan dit?

Lees meer,...

Gezondheid.be

Depressie-test

De Self-rating Depression Scale is een eenvoudige methode die ook door artsen en psychologen wordt gebruikt om na te gaan of iemand depressief is. 

Lees meer,...

Gezondheid.be

Roerei met tomatensalsa

ADVERTORIAL

Een eitje kan je op heel wat verschillende manieren bereiden. Bovendien zijn eitjes makkelijk te combineren met veel andere producten, zoals met een lekkere tomatensalsa.

Lees meer,...

Meest gelezen
NUTTIGE LINKS OP GEZONDHEID .BE


verschenen op : 17/09/2019 , bijgewerkt op 24/09/2019


pub